Pentium 4 - GT 220 sistem için Linux önerisi

tekirr

Hectopat
Yer
Burdur
Sistem:
  • Pentium 4 (kaç GHz bilmiyorum)
  • NVIDIA GT220 ekran kartı.
  • DDR2 olduğu düşündüğüm 2 GB RAM.
  • Kaç GB bilmediğin HDD.
  • Bilemediğim bir anakart.

Hocam, 2 sorum var:

1: Bu bilgisayara MX Linux fluxbox 32 Bit kurmayı düşünüyorum, bu iyi mi yoksa başka bir şey mi kurayım?
2: Bu sistem Linux da Warband açar mı?

Oyun oynamak istiyorsan 32 Bit Windows 7 Lite kurabilirsin. 500 MB RAM kullanıyor.

Linux kaldırabilir ama sadece basit işler için.
Yani oyun vs. oynanmaz.

Wattos, lxle ve MX Linux fluxbox dağıtımlarınıdan hangisi hoşuna giderse kurabilirsin.

Bu arada @kayra150 hocamın hazırladığı hafif dağıtım tierlist makalesine de bakmanı öneririm.

Warband'in Linux sürümü çoğu kişide çalışmıyor. Belki sizde çalışır ama çalışmazsa protonla oynamanız gerek. Proton da Vulkan olmayan ekran kartlarında çok iyi performans vermiyor.

Yakın zamanda MX Linux fluxbox kurmayı ve Warband'ı deneyeceğim çalışmazsa eğer oluyorsa Wine deneyebelirim. Ve hocam size teşekkür ederim her Linux'la ilgili konumda bana yardımcı oluyorsunuz. Ayrıca belki Core Duo bir işleamciye geçebilirim nasılsa aynı soket.

Yakın zamanda MX Linux fluxbox kurmayı ve Warband'ı deneyeceğim çalışmazsa eğer oluyorsa Wine deneyebelirim. Ve hocam size teşekkür ederim her Linux'la ilgili konumda bana yardımcı oluyorsunuz.

Rica ederim hocam, ne demek.

Wine ile deneme direkt. Steam içinde proton aracı var onunla dene. Oyuna Steam dışı bir platformdan sahipsen de Lutris veya bottles kullan.

Wine ile deneme direkt. Steam içinde proton aracı var onunla dene. Oyuna Steam dışı bir platformdan sahipsen de Lutris veya bottles kullan.

Tamam hocam teşekkürler belki ileride işlemci Core Duo da yapabilirim aynı soket sonuçta.

Kuruluma bastıktan sonra fatal error veriyor. Anakart 2002 American magnetic.
Olduğu için biosuda çözemedim.

Tamam hocam teşekkürler belki ileride işlemci Core Duo da yapabilirim aynı soket sonuçta.

Yanlış demişim hocam anakart ASUS BIOS Amerikan magnetik.

Son düzenleme:

Herhangi bir şekilde bir bios arayüzüne girebiliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…