Win 98 veya Win XP. Sisteme SSD takabilirseniz Win 7 denersiniz.Durumum yok 2006 model bir bilgisayar var internette surf yapamıyorum. Gizlilik hataları vb veriyor bu RAM'in destegi herhalde 2 GB RAM'i 2'ye çıkarirsam Windows'un hangi sürumünü yükleyebilirim?
En iyi performans alacağım surüm ne olur 2 GB RAM ile?
Ve bu sistemin Max RAM desteği kaç 4mü 2 mi bilmiyorum 2 yazmıştı bir forum kullanıcısı.
Win 98 veya Win XP. Sisteme SSD takabilirseniz Windows 7 denersiniz.
2 Gigabyte yeterlidir. SSD 80gb'lik alsanız bile çok rahatlatacaktır makinenizi...RAM kaç olmalı Windows 7 için SSD alacak durumum yok.
2 Gigabyte yeterlidir. SSD 80GB'lik alsanız bile çok rahatlatacaktır makinenizi...2 GB fazla RAM destekler mi hocam bu Pentium 4
Yani, çok anlamıyorum lakin linus kursan daha hoş olmaz mı?
Win 7 10 gb depolama kullanıyor.Hocam 2 GB Max kapasitemi RAM için ilk RAM alacağım sonra olmasa Windows 7 kurmak icin bir SSD alırım Windows 7 kurmak yeterli olur değil mi SSD'ye.
Linux'un hangi sürümünü kurayım hocam.
Windows 7 10 GB depolama kullanıyor.
Linux biraz karışıktır hocam ama Linux'ta çok hoş olur o makineye.
Hocam Linux dağıtımı olarak antiX kurabilirsiniz 180 MB RAM kullanıyor temelde genel boyut 1.4 GB eski bilgisayarlar için ideal;
15 20 GB bir hard disk bile işinizi görür bunun için ayrıca antiX dağıtımını CD'ye veya USB'ye kurup tak çalıştır yapabilirsiniz.
about antiX
antiX is a Fast, lightweight and easy to install systemd-Free Linux live CD distribution based on Debian stable for Intel-AMD X86 compatible systems. antiX offers users the “antix magic” in an environment suitable for old and New computers. So don't throw away that old Computer yet! The goal of antiX is to provide a light, but fully functional and flexible Free operating System for both newcomers and experienced users of Linux. It should run on most computers, ranging from 256MB old systems with pre-configured swap to the latest powerful boxes. 256MB RAM is the recommended minimum for antiX. Installation to hard Drive requires a minimum 5.0GB hard disk size.
antiX can also be used as a Fast-booting rescue CD and works extremely well running ‘live' with or without ‘persistence' on a USB stick or ‘frugal' on a hard Drive. Customize your own version with our live ‘remaster' Tools or create ‘snapshots' of an installed System.
At the moment ANTIX-22 “grup yorum” comes as a Full distro (C1.4 GB), a base distro (<800 MB), a Core distro (C440 MB) and a net distro (C180 MB) for 32 Bit and 64 Bit computers. For those who wish to have Total Control over the install, use antiX-Core or antiX-net and Build up. Note that the net version will need an ethernet/wired connection.
Hiç Linux kullanmadım zorlanırım 13 yıldır Windows kullandım dedigim gibi hocam maksimum 2 GB RAM destekliyorsa dediğiniz gibi 2 GB RAM alacağım Windows 7 yapacağım olmazsa SSD alırım ucuz bir tane belki Windows 8 şansı olur SSD'den sonra ama aklıma takılan şey 4 GB RAM destekler mi?
Sağ olun hocam elinize saglık deneyeceğim olmazsa Windows 7 peki güncel her şeyi Wi-Fi falan var mıdır ve sistem olmayan 2. disk i böldugum D diskindeki verilerim gider mi?