Pentium 4 sistem için Windows sürümü tavsiyesi

RAM desteği konusunda 2 ya da 4 yazanlar var forumlarda net bilgi bulamadım ona göre tek slot çalışıyor 1 seferde 4 alırdım eğer 4 destekleseydi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231015-021000_Chrome.jpg
    136,2 KB · Görüntüleme: 41

Hocam Wi-Fi meselesini elinizde olan herhangi bir Wireless adaptör ile çözebilirsiniz.

Hocam Windows 8.1 kurmayı deneyebilirsiniz zaten söylediğiniz gibi internette gezinmek için yeterli olacaktır. Ama şahsi tavsiyem gene de o bilgisayar için Linux dağıtımı olacaktır.

Linux aklımda bulunacak hiç kullanmadigımdan yanaşamıyorum ama son çarem o olacak şu an Windows denemek istiyorum Linux'u ogrenecek vaktim yok YKS hazirlaniyorum ondan sonra Linux öğrenmek isterim tabii.

Hocam Wi-Fi meselesini elinizde olan herhangi bir Wireless adaptör ile çözebilirsiniz.

Yani benim kasamda Wi-Fi desteği yok mu sizce hocam Windows kaç kursamda Wireless lazim herhalde.

Linux aklımda bulunacak hiç kullanmadigımdan yanaşamıyorum ama son çarem o olacak şu an Windows denemek istiyorum Linux'u ogrenecek vaktim yok YKS hazirlaniyorum ondan sonra Linux öğrenmek isterim tabii.

Hocam isterseniz sizi zorlamaması açısından Windows 8.1 deneyebilirsiniz. Eğer yetersiz RAM gelirse Windows 7 starter çalıştıracaktır.

Benim kasaya driver yuklersem çalışır diye düşünüyordum Wi-Fi çipi eksik olabilir mi sitelerede giremediğimden deneyemedim Wi-Fi driver kurup.

Hocam isterseniz sizi zorlamaması açısından Windows 8.1 deneyebilirsiniz. Eğer yetersiz RAM gelirse Windows 7 starter çalıştıracaktır.

Windows 7 RAM kaç olmalı 8.1 için kaç olmalı.

İnternette 90TL'ye USB Wi-Fi için buldum onu takarsam Wi-Fi çalışır değil mi hocam.

Maalesef bu konuda bir bilgi veremeyeceğim hocam (Wi-Fi meselesi hakkında) konuyu sabah tekrar açıp bu konuda daha bilgili birini bulabilirsiniz kusura bakmayın iyi geceler.

Hocam Windows 8.1 32 Bit için 1 GB 64 Bit için 2 GB RAM yeterli olacaktır.

Teşekkür ederim hocam ram desteği hakkında bilginiz varmı bu islemcide peki

1 adet SSD ve Windows 7 Starter ile işini çok rahat çözersin. RAM 4 GB olsa güzel olabilirdi ama tek slot çalışıyor demişsin, DDR2 sistem muhtemelen, dolaysıyla tek slotta 4 GB çalıştırmak pek olası değil FSB 533 MHz çünkü. Dolayısıyla muhtemelen anakartta da böyle bir destek yok.

Normalde DDR2'lerde de tek slot 4 GB çalışabilir bu arada.

USB'li Wi-Fi stick alıp, driver kurarsan kablosuz olayını da çözersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…