Pentium 4 sistem için Windows sürümü tavsiyesi

Windows 7 kurduğumda hiçbir driver yüklü değildi. İnternete bağlanamıyordum ne kablolu ne kablosuz. O yüzden Windows 8.1 tavsiye ederim ama raminizi yükseltmeniz ve 240GB SSD almanız gerekecektir.

2 GB destekler mi tek slot hocam.

Windows XP kurun hocam.

Pentium 4 (2008) benim eski işlemcimdi ve 2020'ye kadar kullanıyordum. En iyi XP'de çalışır, 7'ye de ayak uydurur. XP'de kullanıcaksanız Palemoon, K-Meleon, Firefox gibi web tarayıcılar kullanın, Windows'un sertifika deposu güncel olmadığından bu depoyu kullanan Chrome gibi tarayıcılarda sorun yaşarsınız, bazı sitelere giremezsiniz.

RAM yükseltip 7'ye geçme planınız varsa şu güncellemeler yüklü olduğu takdirde istediğiniz siteye girersiniz:

Uygun RAM seçmek için anakartınızı araştırın. DDR, frekans gibi değerlere bakın. Ne kadara kadar destekliyor öğrenin. İşlemci 32 bit olduğundan en fazla 4 GB RAM destekleyecektir. Yanlışlarım olabilir.

Son düzenleme:

Hocam ne DDR2'si bu sistem DDR1 533 MHz RAM var onu geçtim soket 478 anakart var bunda bunlarda DDR2 desteği yok.

Anakartının modelini yazarsan yardımcı olabiliriz. RAM yükseltmesiyle 7 starter kullanabilirsin. Daha yukarısı zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…