T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.765 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 8 Kasım 2022 #11 lexerotk dedi: Patlar hocam aman. Genişletmek için tıkla... Aman aman aman aman(Milli takım maçında gol yemiştik ama maçı unuttum)
lexerotk dedi: Patlar hocam aman. Genişletmek için tıkla... Aman aman aman aman(Milli takım maçında gol yemiştik ama maçı unuttum)
lexerotk Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Kasım 2022 #12 Longhorn dedi: Çalışıyorsa alabilirim hocam kaç TL'ye verirsiniz? Genişletmek için tıkla... Satmak değil hocam amacım. Zaten max 500tl edebilcek bişey. 592041 dedi: Dos oyunları oynayabilirsin ya da ev içinde FTP sunucusu oluşturabilirsin. Çalışırken içine bir bardak su döküp izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Dos oyunlarımı. O kadar eski değil hocam . En azından XP var.
Longhorn dedi: Çalışıyorsa alabilirim hocam kaç TL'ye verirsiniz? Genişletmek için tıkla... Satmak değil hocam amacım. Zaten max 500tl edebilcek bişey. 592041 dedi: Dos oyunları oynayabilirsin ya da ev içinde FTP sunucusu oluşturabilirsin. Çalışırken içine bir bardak su döküp izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Dos oyunlarımı. O kadar eski değil hocam . En azından XP var.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 8 Kasım 2022 #13 Benim de Pentium 4 HP Sistem vardı yanlışlıkla anakartı bozdum Foxconn anakarta kaldık Nostalji yaşamak için kullanabilirsiniz. Arada 4:3 monitörü ve kasayı çıkartıp disketleri falan kullaniyorum.
Benim de Pentium 4 HP Sistem vardı yanlışlıkla anakartı bozdum Foxconn anakarta kaldık Nostalji yaşamak için kullanabilirsiniz. Arada 4:3 monitörü ve kasayı çıkartıp disketleri falan kullaniyorum.
K KadirCe Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 580 Çözümler 3 8 Kasım 2022 #14 İşlemci soketi 775 pinse 2 çekirdek veya destekliyorsa 4 çekirdek bir işlemci takabilirsiniz.
lexerotk Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Kasım 2022 #15 Kasada tek sıkıntı var. Son zamanlarda açtıktan 5dk sonra kesikli kesikli bir şekilde arı gibi vızıldamaya başladı. Sorunun hard diskten olduğunu düşünüyorum. Kurabilecek bir yerim olsa şu anki PC bilgimle tam olarak inceleyebilirim. Longhorn dedi: Benim de Pentium 4 HP Sistem vardı yanlışlıkla anakartı bozdum Foxconn anakarta kaldık Nostalji yaşamak için kullanabilirsiniz. Arada 4:3 monitörü ve kasayı çıkartıp disketleri falan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Benimki de HP hocam Derin uykuda emektar. İçinde TV kartı bile varmış bak onu unutmuştum.
Kasada tek sıkıntı var. Son zamanlarda açtıktan 5dk sonra kesikli kesikli bir şekilde arı gibi vızıldamaya başladı. Sorunun hard diskten olduğunu düşünüyorum. Kurabilecek bir yerim olsa şu anki PC bilgimle tam olarak inceleyebilirim. Longhorn dedi: Benim de Pentium 4 HP Sistem vardı yanlışlıkla anakartı bozdum Foxconn anakarta kaldık Nostalji yaşamak için kullanabilirsiniz. Arada 4:3 monitörü ve kasayı çıkartıp disketleri falan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Benimki de HP hocam Derin uykuda emektar. İçinde TV kartı bile varmış bak onu unutmuştum.