Pentium 4 sistemde Windows 8.1'e geçmek mantıklı mı?

MrZeusBeys

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
2 GB
SSD veya HDD modeli
80 GB HDD
Ekran kartı
GeForce 6600 GT
İşlemci
Intel Pentium 4
Merhaba ben Windows 7 kullanıyorum ama Update kasma vesaire vesaire sorunlar yaşıyorum. Mesela Chrome sitelerinin çoğu açılmıyor 8.1'de böyle sorunlar çözülür mü? Ve biliyorsunuz 7'nin Update'ini kestiler bende 8.1'e geçmek istiyorum ve abimi ikna etmem lazım. Abimi ikna edebilecek özellikler de yazarsanız sevinirim. Ve özelliklerim yeter mi geçmek için?

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows 8.1 destek kesildi Chrome aynı şekilde bir fark yok.

8.1 performance Edition sürümü var onları deneyebilirsiniz.

Çok kasıyor falan diyin ama 80GB hard diskin ne kadar iyi bir performans sunucanı bilmem.

Dostum 8.1 önermem 8.1 kurucağına 10 kur performans modunu kur ama 8.1 indirme.

HDD disklerde win10 ve win11 çok kasıyormuş. Desteği bitse de daha birkaç yıl idare eder. Ram'e de çok yüklenmiyormuş. Deyin. Ram yükünü merak ederde yazayım benim bir dizüstünde 8.1 sl performance yüklü. 64 bitte ram yükü 600 mb falan. 32 bitte de 400 lere düştüğü oluyor.

Abine microsoft store olduğunu söyle ama pentium onu kaldırmaz.

Yok kalsın böyle. Hatta Windows 7 Home Basic'in üzerine de çıkma. Benzer Athlon 64 3500+ işlemcili sistemim var Windows 7 Professional sürümünü zor çalıştırıyor. İlla Windows 8.1 olsun diyorsan gereksiz şeyleri NTLite aracılığıyla kaldırıp iyice debloat işlemi yapmalısın. O sistemin yük altında iken bayağı bir şekilde kasması normal bu arada, HDD eski tip IDE disklerden ve işlemci çok zayıf, aynısı benim sistemimde de oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…