Pentium 4 sisteme GTX 750 darboğaz yapar mı?

Bende Pentium E5300 ile gtx 750ti kullanıyorum ve batlefield 4 de 25-30 fps arası alıyorum.

Online oynuyorsan sakın alma derim,
Online oyunlarda işlemciye ağır yük biniyor.

Dar boğaz olucaktır. 350 TL civarı bir yatırım yaparak Burda'ki İşlemci, Soğutucu, Anakart'ı alarak tam performans alabilirsin.

Ben i5 2400 işlemcide bile online oyunlarda çok oyunculu alanlarda kasma sorunu, düşük fps sorunu yaşıyorum.

Arkadaşın bahsettiği işlemci ile anakart bileşenlerini alıp overclock yaparsan durum farklı tabi.
Linkteki işlemcinin i5 performansının üstüne çıkabilecek kadar yolu var .

Pentium 4'den bahsediyor arkadaş. Yorum yazanların Pentium 4'den haberi yok herhalde. 9 sene önce kullandım ben bu işlemciyi Geforce FX 5200 ile. Ondan bir cacık olmaz, satsan satılmaz zaten. Yeni bir sistem kurmaya bak kardeşim. Bütçe belirt, yardımcı olan çıkacaktır.

Bende Pentium E5300 ile gtx 750ti kullanıyorum ve batlefield 4 de 25-30 fps arası alıyorum.
İşlemci darboğazı yaşıyorsun kesinlikle.

Pentium 4 internette gezmek için bile yetersizdir bence.
İptal etmelisin siparişini. Sonra bütçene göre bir çözüm bulunur burada.

O kadar da değil be kardeşim. Assassin's Creed Revelations oynamıştım bende var P4'lü sistem ekran kartı ise Asus EAH6570 donmadan oynatıyordu.

Darboğaz olucaktır E5700 kullanıyorum HD6570'de bile darboğaz yapabiliyor ekran kartına yetişemediği zaman CPU kullanımı %100 e kadar çıkıyor ısınıyor ama ısınmadan dolayı kapanmadı şu ana kadar hiç ( Stok fan ). O kadarda ezmeyin Pentiumu ya 15, 16 tane oyun yüklü bende Crysis 2, Assasins's C serisi vs. canavar gibi hayla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…