sauranex Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 654 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Nisan 2021 #21 HT04 dedi: Bunu kurarken siyah ekranda kaldı şu an. Genişletmek için tıkla... Daha öncede cevap verdim boot ayarları ve efi ayarları var onları yapman lazım, geçen sene kullanmıştım bende hatırlamıyorum tam olarak.
HT04 dedi: Bunu kurarken siyah ekranda kaldı şu an. Genişletmek için tıkla... Daha öncede cevap verdim boot ayarları ve efi ayarları var onları yapman lazım, geçen sene kullanmıştım bende hatırlamıyorum tam olarak.
HT04 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #22 sauranex dedi: Daha önce de cevap verdim Boot ayarları ve EFI ayarları var onları yapman lazım, geçen sene kullanmıştım bende hatırlamıyorum tam o Genişletmek için tıkla... sauranex dedi: Daha önce de cevap verdim Boot ayarları ve EFI ayarları var onları yapman lazım, geçen sene kullanmıştım bende hatırlamıyorum tam olarak. Genişletmek için tıkla... Yapmam gereken Boot ayarlarını nereden bulabilirim?
sauranex dedi: Daha önce de cevap verdim Boot ayarları ve EFI ayarları var onları yapman lazım, geçen sene kullanmıştım bende hatırlamıyorum tam o Genişletmek için tıkla... sauranex dedi: Daha önce de cevap verdim Boot ayarları ve EFI ayarları var onları yapman lazım, geçen sene kullanmıştım bende hatırlamıyorum tam olarak. Genişletmek için tıkla... Yapmam gereken Boot ayarlarını nereden bulabilirim?
sauranex Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 654 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Nisan 2021 #23 HT04 dedi: Yapmam gereken Boot ayarlarını nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum bende bir siteden bakarak yapmıştım isterseniz başka Linux dağıtımı kurun.
HT04 dedi: Yapmam gereken Boot ayarlarını nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum bende bir siteden bakarak yapmıştım isterseniz başka Linux dağıtımı kurun.