B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2013 #21 sercan2124 dedi: Tamam Genişletmek için tıkla... Gelişmeleri yazarsan sevinirim.
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 21 Ağustos 2013 #22 Şu anda ailemden bilgisayarı bozarsam kızmamaları iznini aldım. Zaten eski pc kobay görevi görsün. Şu anda biosa girmeyi planlıyorum.
Şu anda ailemden bilgisayarı bozarsam kızmamaları iznini aldım. Zaten eski pc kobay görevi görsün. Şu anda biosa girmeyi planlıyorum.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2013 #23 sercan2124 dedi: Şu anda ailemden bilgisayarı bozarsam kızmamaları iznini aldım. Zaten eski pc kobay görevi görsün. Şu anda biosa girmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'a gir ve artık sende Windows 8 kur! Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2013
sercan2124 dedi: Şu anda ailemden bilgisayarı bozarsam kızmamaları iznini aldım. Zaten eski pc kobay görevi görsün. Şu anda biosa girmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'a gir ve artık sende Windows 8 kur!
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 21 Ağustos 2013 #24 Ben f12 ye bastım cins cins şeyler çıktı sonra bilgisayar açıldı :O ? - - - Güncellendi - - - O videoda boot nasıl edeceğim anlaşılmıyor ki ? - - - Güncellendi - - - Şu anda biostayıp sap sap duruyom. - - - Güncellendi - - - Acaba tek usb bootmu enablede kalmalı ?
Ben f12 ye bastım cins cins şeyler çıktı sonra bilgisayar açıldı :O ? - - - Güncellendi - - - O videoda boot nasıl edeceğim anlaşılmıyor ki ? - - - Güncellendi - - - Şu anda biostayıp sap sap duruyom. - - - Güncellendi - - - Acaba tek usb bootmu enablede kalmalı ?
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2013 #25 sercan2124 dedi: Ben f12 ye bastım cins cins şeyler çıktı sonra bilgisayar açıldı :O ? - - - Güncellendi - - - O videoda boot nasıl edeceğim anlaşılmıyor ki ? - - - Güncellendi - - - Şu anda biostayıp sap sap duruyom. - - - Güncellendi - - - Acaba tek usb bootmu enablede kalmalı ? Genişletmek için tıkla... BIOS'un bunamı benziyor?
sercan2124 dedi: Ben f12 ye bastım cins cins şeyler çıktı sonra bilgisayar açıldı :O ? - - - Güncellendi - - - O videoda boot nasıl edeceğim anlaşılmıyor ki ? - - - Güncellendi - - - Şu anda biostayıp sap sap duruyom. - - - Güncellendi - - - Acaba tek usb bootmu enablede kalmalı ? Genişletmek için tıkla... BIOS'un bunamı benziyor?
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 21 Ağustos 2013 #26 Hayır ama yani seçenekler olarak Main,Advanced,Security,Power,Boot,Exit var.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2013 #27 BIOS'da iken bir resim paylaşabilirmisin?
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 21 Ağustos 2013 #28 [/URL][/IMG] Help me ! - - - Güncellendi - - - Mainde f12 boot menü ayarı yok. Egemen abi Recep abi buraya gelin bir şekilde helpp.
[/URL][/IMG] Help me ! - - - Güncellendi - - - Mainde f12 boot menü ayarı yok. Egemen abi Recep abi buraya gelin bir şekilde helpp.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2013 #29 Resimde gördüğüm kadarıyla Samsung HD yazıyor o HDD olması lazım. Onun üzerine gelip enter'a bas daha sonra seçeneklerde Windows 8'i attığın USB'yi seç. F10 Tuşuna bas çıkan soruya Yes'de ve sistem yeniden açılacak, Windows 8 kurulumu ile.
Resimde gördüğüm kadarıyla Samsung HD yazıyor o HDD olması lazım. Onun üzerine gelip enter'a bas daha sonra seçeneklerde Windows 8'i attığın USB'yi seç. F10 Tuşuna bas çıkan soruya Yes'de ve sistem yeniden açılacak, Windows 8 kurulumu ile.
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 21 Ağustos 2013 #30 Windows kurulumu ile başlamıyıor bilgisayar bildigin gibi başlıyor f12ye basıncada [/URL][/IMG] Bu çıkıyor bir süre sonra bilgisayar gene normal açılıyor. ?
Windows kurulumu ile başlamıyıor bilgisayar bildigin gibi başlıyor f12ye basıncada [/URL][/IMG] Bu çıkıyor bir süre sonra bilgisayar gene normal açılıyor. ?