Pentium 4 Sisteme Yeni Nesil Ekran Kartı Takmak

Adamda DDR RAM var. Core 2 Duo'lar çift çekirdek, ama Pentium 4 tek çekirdektir ve Hyper-threading yok. Pentium 4 işlemciyi 2007'ye kadar kullandım ve biliyorum az çok. LOL için forumda yazılana göre zamanının efsane kartı GT 8800 ile ne yapsa 60 FPS üstüne çıkamıyormuş işlemci darboğazından dolayı. Eğer sadece LOL ve benzeri oyunlar oynayacaksan ve 60 FPS yeter bana diyorsan o zaman ikinci el almalısın yenilere bakmanı hiç tavsiye etmem.
HD 7750 yeni sayılır eski anakartının tanımama ihtimali var, sadece uyarmak istedim.

Pentium 4 ile LoL'ü istediğin kartı al, 80 FPS kilit oynayamazsın. İşlemci, ekran kartının veri işlem hızına yetişemeyeceğinden darboğaz yaşanacak çünkü.
Yüksek frekansta çalışan p4 işlemci 1440x900 low gölgeler vsync kapalı bi şekilde 80 fps veremez mi o kadarda mı kötü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana asla yetmez 50-60 fps dalgalanması önceki laptopum bozuldu geçici olarak bir çözüm bulmaya çalışıyorum laptopta 80-90 fps altında istediğim akıcılık olmuyordu, bende low'a alıp 160 fps de oynuyordum hem göz yormasın hemde yoğun sahnelerde ve ısınmalarda ani fps düşüşleri yaşanmasın diye. Eğer 60 fps yukarsına çıkamayacaksam uğraşmaya gerek yok

Vsync açınca 60 fps sabitliyor ama oyun daha akıcı şekilde çalışıyor gibi gözüküyor. Dikey eşitlemeyi kapayınca ekran hareket ettikçe takıla takıla gidiyo gibi görüntü geliyor. Benim tecrübem böyle oldu. Bazı oyunlar farklı oluyor ama tabi.

HD6670 alsam 2. el 60 fps üstü alabilir miyim? Millet bf3 oynuyor bu kartla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…