enjoyjd
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Ben şuan:
[Laptop
Böyle bir laptop kullanıyorum eski masaüstü bilgisayarımı adam etmek istiyorum onun özellikleri böyle:
[Masaüstü eski 10 seneyi geçkin:
Şimdi konuya gelelim benim laptopumu oyun için aldım. Ekran kartının belleğinin yüksek olduğuna kandım biraz CS:GO açmıyor. Lol'de 60FPS en düşük ayarlarda ETS2 bile kasıyor anlayacağınız. Ben bu tür oyunları oynamak için alacağım bunları sizce işimi görür mü ve eski bilgisayarıma uyar mı ?
1)MSI GT730 DDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11
2)Hi-Level 8GB 1600MHz DDR3 Soğutuculu Ram
almayı düşünüyorum. Bu donanımları eski bilgisayarıma takıp rahatlıkla kullanabilir miyim ? Cevaplarınızı bekliyorum. Bilgili kişiler biraz detaya girerse sevinirim.
[Laptop
- Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8400 @ 2.26GHz
- 4GB RAM
- 64 Bit
- Intel HD Graphics Family 1295MB]
Böyle bir laptop kullanıyorum eski masaüstü bilgisayarımı adam etmek istiyorum onun özellikleri böyle:
[Masaüstü eski 10 seneyi geçkin:
- Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
- 2GB DDR2 RAM
- 32 Bit
- Intel(R)82945G Express Chipset Family 256MB]
Şimdi konuya gelelim benim laptopumu oyun için aldım. Ekran kartının belleğinin yüksek olduğuna kandım biraz CS:GO açmıyor. Lol'de 60FPS en düşük ayarlarda ETS2 bile kasıyor anlayacağınız. Ben bu tür oyunları oynamak için alacağım bunları sizce işimi görür mü ve eski bilgisayarıma uyar mı ?
1)MSI GT730 DDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11
2)Hi-Level 8GB 1600MHz DDR3 Soğutuculu Ram
almayı düşünüyorum. Bu donanımları eski bilgisayarıma takıp rahatlıkla kullanabilir miyim ? Cevaplarınızı bekliyorum. Bilgili kişiler biraz detaya girerse sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: