Fladd Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #11 Paşalıı dedi: XP kurun. Linux zorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam sanal pc ye XP kurmak Pek te akıllıca durmuyor win 7 kurulu ana pc de zaten Kokona Shiki dedi: Sanallastirma ayarinin kapali olmasindan oturu aliyorsunuz hatayi fakat islemciniz sanallastirma desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir Hocam Bende Destekliyormu diye araştırmaya başlamıştım pek bir sonuç bulamadım Paşalıı dedi: Sanallaştırma desteklemeyen bir işlemciniz var. O yüzden kuramazsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım Hocam Teşekkür Ederim
Paşalıı dedi: XP kurun. Linux zorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam sanal pc ye XP kurmak Pek te akıllıca durmuyor win 7 kurulu ana pc de zaten Kokona Shiki dedi: Sanallastirma ayarinin kapali olmasindan oturu aliyorsunuz hatayi fakat islemciniz sanallastirma desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir Hocam Bende Destekliyormu diye araştırmaya başlamıştım pek bir sonuç bulamadım Paşalıı dedi: Sanallaştırma desteklemeyen bir işlemciniz var. O yüzden kuramazsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım Hocam Teşekkür Ederim
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.843 Çözümler 15 29 Ağustos 2023 #12 Fladd dedi: Hocam sanal pc ye XP kurmak Pek te akıllıca durmuyor win 7 kurulu ana pc de zaten Olabilir Hocam Bende Destekliyormu diye araştırmaya başlamıştım pek bir sonuç bulamadım Genişletmek için tıkla... Hocam yapacak bir şey yok o zaman. Kurmayın daha iyi.
Fladd dedi: Hocam sanal pc ye XP kurmak Pek te akıllıca durmuyor win 7 kurulu ana pc de zaten Olabilir Hocam Bende Destekliyormu diye araştırmaya başlamıştım pek bir sonuç bulamadım Genişletmek için tıkla... Hocam yapacak bir şey yok o zaman. Kurmayın daha iyi.
Fladd Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #13 Paşalıı dedi: Hocam yapacak bir şey yok o zaman. Kurmayın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Pek bir şey yok gibi duruyor hocam desteklemediğini öğrendim sağ olun.
Paşalıı dedi: Hocam yapacak bir şey yok o zaman. Kurmayın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Pek bir şey yok gibi duruyor hocam desteklemediğini öğrendim sağ olun.