Pentium B950 sistemde Windows 7 kullanılır mı?

401916

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Windows'a geçeceğim ama 7 ile 10 arasında kaldım.

Windows 7'de iken bilgisayar sessiz ve hızlı çalışıyor. Ama istediğim 1-2 uygulama çalışmıyor.
Windows 10'da ise bilgisayar sesli ve biraz daha ağır çalışıyor. Ama uygulamalar tam çalışıyor.
Sizce hangisini kurmalıyım?

Sistem: Intel HD Graphics.
Intel Pentium B950.
4 GB RAM.
250 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows 7'de iken bilgisayar sessiz ve hızlı çalışıyor. Ama istediğim 1-2 uygulama çalışmıyor.
Windows 10'da ise bilgisayar sesli ve biraz daha ağır çalışıyor. Ama uygulamalar tam çalışıyor.

Intel Pentium B950.
4 GB RAM.
250 GB SSD.
Hocam Windows 7 kullanabilirsiniz ama desteği sona erdi. O yüzden Win8.1 kullanabilirsiniz.

Intel Pentium B950.
4 GB RAM.
250 GB SSD.
8.1 kur bence.

Hayır, işlemciniz Windows 10 için çok yavaş. Bence ya Windows 7 kurup ESU (Extended Security Updates) alın, ya da Windows 8.1 kurun (kasabilir).

Windows 7 kurduktan sonra ESU nasıl kurulur:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Intel Pentium b950.
4 GB RAM.
250 GB SSD.

Windows 10 (sürüm 1511) 64 bit kurabilirsiniz benim bilgisayarım E7300 sorunsuz kullanıyorum ve Windows 7'den daha iyi performans veriyor, tabi sizin tercihiniz Windows 7 de olabilir.
İyi günler.

Hayır, işlemciniz Windows 10 için çok yavaş. Bence ya Windows 7 kurup ESU (Extended Security Updates) alın, ya da Windows 8.1 kurun (kasabilir).

Windows 7 kurduktan sonra ESU nasıl kurulur:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu yöntem güvenilir midir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı