Pentium B960 GeForce 610M sistem ETS 2 oynatır mı?

TheHub

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, sistemim ETS 2'yi kaldırır mı? Video da çekeceğim bu sistemde. En düşük ayar fark etmez. alıştım ben en düşükte oynamaya, her şeyi yaparım.
  • İşlemci: Intel Pentium B960 2.20GHz
  • Ekran kartları: Intel HD Graphics ve NVIDIA GeForce 610M.
  • RAM: 4 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda 610M ekran kartını kullanırsanız yeter. Ama işlemci biraz ıskalıyor gibi. Bu sistemde aynı zamanda kayıt alacaksanız zorlanır.

Yasaklı site
Sisteminizin özellikleri ile karşılaştıracak olursak:

1621932552789.png

İşlemci: [SIKINTI YOK]
RAM: [SIKINTI YOK]
GPU: [SIKINTI VAR]

Steam'in istediği GPU GeForce 620M'e eşit. Yani GPU kısmında biraz sıkıntı yaşarsınız. Video konusunda ise bir fikrim yok.

Oyunda 610M ekran kartını kullanırsanız yeter. Ama işlemci biraz ıskalıyor gibi. Bu sistemde aynı zamanda kayıt alacaksanız zorlanır.
İşlemci geçiyor gibi hocam:
Karşılaştırma

Ama GPU biraz sıkıntı:
Karşılaştırma
Karşılaştırma 2

Son düzenleme:
Aynen öyle hocam.
Sisteminizin özellikleri ile karşılaştıracak olursak:

Eki Görüntüle 1039951

İşlemci: [SIKINTI YOK]
RAM: [SIKINTI YOK]
GPU: [SIKINTI VAR]

Steam'in istediği GPU GeForce 620M'e eşit. Yani GPU kısmında biraz sıkıntı yaşarsınız. Video konusunda ise bir fikrim yok.

İşlemci geçiyor gibi hocam:
Karşılaştırma

Ama GPU biraz sıkıntı:
Karşılaştırma
Karşılaştırma 2
ne yapayim ekran kartını güçlendiremem öyle ailem bulapotpa izin vermiyor para harcamama böyle biraz işi yazılımsalıştırsak çünkü ben çok seviyom bu oyunu kasmadan 1 aya sıkılıyom cs go da aynı fps leri paylaşıyo aynı

Bu sistemle 2010 sonrası oyunlarda zevk alamazsınız. Ofis işleri için ideal oyun için değil. Ama Geforce Now kullanabilirsiniz.
yok be çok dolu sıra delirmiş herkes bana cs go da bedavada 5 ay bekle dedi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı