Merhabalar hocalarım Pentium B960 AMD HD 7400M bir cihaza hangi macOS sürümü kurulabilir?
Puppy de olabilir ama benim de tercihim Linux Mint.Linux Mint XFCE falan kurun hafif OS isterseniz.
Peki Core 2 Duo'ya kurulur mu?Belirttiğin Pentium işlemcilere macOS kurulamaz.
Puppy hiç modern değil ve görünümü iğren. Kullanılmasını çok önermiyorum Mint XFCE varken, anca 512 MB RAM, Pentium 4 531'li sistem olacak, öyle kullanılır.Puppy'de olabilir ama benim de tercihim Linux Mint.
Hocam sadece olabilir demiştim, asıl soru Core 2 Duo ile MacOS uyumlumudur?Puppy hiç modern değil ve görünümü iğren. Kullanılmasını çok önermiyorum Mint XFCE varken, anca 512 MB RAM, Pentium 4 531'li sistem olacak, öyle kullanılır.
Core 2 Duo olan MacBook'lar var.Hocam sadece kurulabilir demiştim, asıl soru Core 2 Duo ile MacOS uyumlumudur?
Hocam sadece kurulabilir demiştim, asıl soru Core 2 Duo ile macOS uyumlu mudur?
Eski Pentium'lara kurulması imkansız. Uyumlu değiller. En az i3 lazım yeni macOS sürümleri için.Hocam bir videoda adam Core 2 Duo'ya macOS kuruyor ama Pentium'a neden kurulamıyor bilmiyorum ama yine de deneyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.