Pentium D 820 işlemciye Windows 10 kurmak

DenBay Tech

Hectopat
Makaleler
5
RAM
6 GB
SSD veya HDD modeli
240 GB HP SSD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 570
Anakart
ASUS OEM P5LP-VX (Sony VGC-RA940G masaüstü)
İşlemci
Intel Pentium D 820 2.8 GHz
Arkadaşlar elimde bir bilgisayar var. Üzerinde 64 Bit Windows 7 çalışıyor ve işlemcisi Pentium D 820 ve 2.8 GHz'de çalışıyor. Buna Windows 8.1, 10, 11 ve anlayacağınız üzere 8.1'den sonraki 64 Bit Windows'ları kurmaya kalktığımda boot ekranında yüklenmeden restart atıyor. Sonra pes ettim. CPU upgrade yapmam şimdilik mümkün değil. YouTube'da birkaç ilgimi çeken kişiler oldu. Pentium 4 511 işlemcide Windows 11 veya Pentium D 920 işlemciye Windows 10 64 Bit kurabiliyorlar fakat herhangi bir rehberler yok. Bu videolar sahte mi yoksa sorun benim bilgisayarda mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Desteklenmeyen Windows 11 dosyalarını Windows 10'nun boot dosyaları ile değiştirip kurduklarını görmüştüm ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Muhtemelen videodaki arkadaşlarda aynı şekilde yapmıştır.

Sorun su ki Sony VAIO logosu geldikten sonra ve boot menusunden USB'yi sectikten sonra Windows logosu geliyor sonra bir tik sesi ile cihaz restart oluyor.

Pentium 4 511 gibi cok daha vasat bir islemci bile acabiliyorsa Pentium D 820 neden acamasin ki ?

Bu isin pesini birakmak istemiyorum o yuzden

Windows 7 64 Bit kurunca sorun olmuyor fakat 8.1'in ustunde 64 bit kurmaya kaltigimizda boot logosundayken restart. Bunu astiktan sonra gerisi leblebi cekirdek zaten.

Aslında 64 bit destekleyen işlemci dediğin gibi Microsoftun kendi sitesinden Windows yükleme aracı ile flasha boot ederek denemediysen deneyebilirsin, alternatif olarak farklı iso dosyaları indirebilirsin.

Aslında 64 bit destekleyen işlemci dediğin gibi Microsoftun kendi sitesinden Windows yükleme aracı ile flasha boot ederek denemediysen deneyebilirsin, alternatif olarak farklı iso dosyaları indirebilirsin.
Bunlarin hicbiri olmadi ve 32 bit de kullanmak istemiyorum hali hazirda 64 islemci varken

Boot esnasindaki o restart'i cozmem gerek fakat herhangl bir bilgi bulamadim bunlar haric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…