Pentium D 925 Ekran kartı tavsiyesi

FrknClha

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Tekniker
Öncelikle merhabalar eski bir bilgisayarım var ve ben ona ekran kartı almayı düşünüyorum. Oyun icin en iyi performansı hangi kartta alırım? Önerirseniz sevinirim.

Bilgisayar özellikleri;

• CPU: İntel Pentium D 925 3.00 ghz 775 LGA soket
  • Anakart:Foxconn P4M900-8237A, chipset via PCI-Express link width x4 max supported x16
  • RAM:DDR2 1536 mb 1.5 gb bunu 4 gb yapacagım çünkü ddr2 2 gb destekliyor ve slotum 2 tane frekans 667 yani 333.3
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 9400 gs buda 512 mb aslında 1 gb ama paylaşımlı. Shader 1400 mhz, core 567 mhz

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler işlemci ve ram için en iyi uyumu verimi alacagım kartı söylerseniz sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
200 tl çekmemek şartı ile uygundur psu'yu kasayı açmadan bakacagım program var mı ? :D

Birde 750 ti demişsin fakat anakart desteklermi bu gpu'yu darbogaz edecek gibi duruyor.

Başka önereceginiz bir ekran kartı modeli var mı?

Bakın gddr5 demişsiniz ama şu durum söz konusu ddr2 ram ve pentium işlemcim var. Şu anki ekran kartı gddr2 dedigin ekran kartını çalıştırır mı ki?

Anakartınızda x16 slotu mevcut. Bu bağlamda piyasadaki tüm ekran kartlarını takabilirsiniz. Fakat bu hepsinden tam anlamı ile veirm alacağınız anlamına gelmez. En uygun tavsiye Sapphire R7 250 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar budur.

Tam aradıgım mizah. Bende bunu açıklamaya calışıyordum. Yani bu ekran kartını satın alsam 2 gb 2 tane ddr2 ram alsam oyunlarda nasıl performans izlerim? Mesela bf4 call of duty ghost bu oyunlarda fps oranı ne olur?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı