FrknClha Hectopat Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 65 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 11 Kasım 2014 #21 Go to Hell dedi: Ram takviyesi bütçeye dahilmiydi ? Genişletmek için tıkla... Evet. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2014
Go to Hell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 1.027 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2014 #22 Zeki Mürmeyen dedi: Sağol bilmiyordum. Her yerde var böyle espriden anlamayıp işi ciddiye alanlar. Genişletmek için tıkla... Espiri olduğu tartışılır. @FrknClha, Bütçeyi çok fazla düşürüyor. Bu durumda 2. el almak daha mantıklı. Fakat ben 2. el önermekten yana değilim.
Zeki Mürmeyen dedi: Sağol bilmiyordum. Her yerde var böyle espriden anlamayıp işi ciddiye alanlar. Genişletmek için tıkla... Espiri olduğu tartışılır. @FrknClha, Bütçeyi çok fazla düşürüyor. Bu durumda 2. el almak daha mantıklı. Fakat ben 2. el önermekten yana değilim.
FrknClha Hectopat Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 65 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 11 Kasım 2014 #23 Yok yok şöyle RAM hariç Ekran kartı hariç alacagım yani siz 4gb ddr2 677 mhz ram varmıs gibi düşünerek bana Ekran kartı önerin onu diyorum Yani Ekran kartı fiyatı 200 tl geçmesin manasında demek istedim Ne diyorsunuz Fifa 15 fps oranı ne olur yani son oyunlarda ortalama nasıl verim alırım
Yok yok şöyle RAM hariç Ekran kartı hariç alacagım yani siz 4gb ddr2 677 mhz ram varmıs gibi düşünerek bana Ekran kartı önerin onu diyorum Yani Ekran kartı fiyatı 200 tl geçmesin manasında demek istedim Ne diyorsunuz Fifa 15 fps oranı ne olur yani son oyunlarda ortalama nasıl verim alırım
FrknClha Hectopat Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 65 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 15 Kasım 2014 #24 Cevap gelmeyecekmi
Murat Mert Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #25 Go to Hell dedi: Anakartınızda x16 slotu mevcut. Bu bağlamda piyasadaki tüm ekran kartlarını takabilirsiniz. Fakat bu hepsinden tam anlamı ile veirm alacağınız anlamına gelmez. En uygun tavsiye Sapphire R7 250 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar budur. Genişletmek için tıkla... merhaba bende bir ekran kartı aramasındayım : anakartım P5VD2-MX işlemcim : Intel Pentium D 925 söylemiş olduğunuz ekran kartı benim bilgisayarıma uyum sağlarmı acaba ?
Go to Hell dedi: Anakartınızda x16 slotu mevcut. Bu bağlamda piyasadaki tüm ekran kartlarını takabilirsiniz. Fakat bu hepsinden tam anlamı ile veirm alacağınız anlamına gelmez. En uygun tavsiye Sapphire R7 250 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar budur. Genişletmek için tıkla... merhaba bende bir ekran kartı aramasındayım : anakartım P5VD2-MX işlemcim : Intel Pentium D 925 söylemiş olduğunuz ekran kartı benim bilgisayarıma uyum sağlarmı acaba ?