FrknClha Hectopat Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 65 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 30 Kasım 2014 #1 Konu başlıgındada belirttigim gibi bu anakarta en iyi hangi işlemciyi takabilirim. Birde HD6570 128 bit ekran kartı bu anakarta uyumlumudur? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Technopat Ailesi Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2014
Konu başlıgındada belirttigim gibi bu anakarta en iyi hangi işlemciyi takabilirim. Birde HD6570 128 bit ekran kartı bu anakarta uyumlumudur? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Technopat Ailesi
B BilgisayarMeraklısı Ziyaretçi 30 Kasım 2014 #2 O anakarta işlemci bulunacağını sanmam. Yeni sistem toplayın.
TheRebeliousTR Hectopat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2014 #3 Silinen üye dedi: O anakarta işlemci bulunacağını sanmam. Yeni sistem toplayın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa katılıyorum benimkindende eski o. Benim pc 7 yıllık Pentium Dual Core 2.2 ghz e2200. Yanılmıyorsam Pentium d Pentium 4 den sonra çıkmıştı.
Silinen üye dedi: O anakarta işlemci bulunacağını sanmam. Yeni sistem toplayın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa katılıyorum benimkindende eski o. Benim pc 7 yıllık Pentium Dual Core 2.2 ghz e2200. Yanılmıyorsam Pentium d Pentium 4 den sonra çıkmıştı.