Pentium D İşlemciye LGA 775 Anakart

Hangi çözünürlükte?

Akif arkadaşım darboğaz işlemciden kaynaklanacağı için oyunun yapay zekası çözünürlüğünden daha önemli olacaktır. Örneğin strateji oyunlarında işlemciye daha çok yük biner. Yani demek istediğim sadece çözünürlük değil darboğazı oluşturan.

Arkadaşın ekran kartı yeterli seviyede, uygun işlemci ve anakat önerilerinde bulunduk varsa yanlışımız düzelt yoksa sende tavsiyeni belirt lütfen.

Peki kardeşim 800x600'de 780Ti'ye darboğaz yapmayacak olan orta seviye bir işlemci söyler misin?

fıfıf Benim bildiğim Windows 8'in oyun performansı daha yüksek. Hataları birazcık da kendinizde arayın.

Göz atma ile olmuyor maalesef. Darboğaza sebebiyet verecek hiç birşey çözünürlük kadar etki edemez.

Sevgili arkadaşım tek etmen çözünürlük değil demek istiyorum neden anlamak istemiyorsun.
Arkadaşın başta belirttiği sisteme güçlü bir ekran kartı takmak tabiki de darboğaz yapacaktır. Bunu belirttiğimizde çözünürlüğü sorarak konuyu uzatmaktan başka bir şey yapmadın bunun farkındasın.

Hd 6670 bile darboğaz yaptığı için 7790 ı kullanmıyorum. Win 8 e gelince oyun oynatmıyor 120 ye cıkan fps tabi düşüşler oluyor 30 a kadar win 8 e geçtiğimde 55 50 den yukarı çıkmıyor. Kart ben gidiyorum yetiş diyor işlemciye işlemci yoruldum dinlenicem diyor. Kart basıyor gaza uçuyor işlemci bastonla geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum. Ancak çözünürlük buradaki en büyük etmen. Tamam uzatmaya gerek yok.

Hd 6670 bile darboğaz yaptığı için 7790 ı kullanmıyorum.
O çözünürlükte tabi ki yapar. Daha yüksek çözünürlükte deneyin öyleyse.

Ben sadece işlemci alcaktım arkadaşlar ekran jartına darboğaz olur diyorlar sistemim
Ram:1.50 gb drr3
PSU:500watt
HDD:500gb
Ekran kartı:asus hd7790

Ben sadece işlemci alcaktım arkadaşlar ekran jartına darboğaz olur diyorlar sistemim
Ram:1.50 gb drr3
PSU:500watt
HDD:500gb
Ekran kartı:asus hd7790
Büçte 250tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…