Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2017 #11 Silinen üye dedi: Icy Tower mı o ağlayacam. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle Sistem detaylarını imzaya yerleştirdim bakabilirsin
Silinen üye dedi: Icy Tower mı o ağlayacam. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle Sistem detaylarını imzaya yerleştirdim bakabilirsin
Baran Boyraz Kilopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2017 #12 Tuna Yücer dedi: Aynen öyle Sistem detaylarını imzaya yerleştirdim bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Sayenizde XP Laptop um ile Technopate giriyorum Mozilla ile girmeyi denememiştim, iyi oldu bu Yaşasın XP kullanıcılarının gücü adına
Tuna Yücer dedi: Aynen öyle Sistem detaylarını imzaya yerleştirdim bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Sayenizde XP Laptop um ile Technopate giriyorum Mozilla ile girmeyi denememiştim, iyi oldu bu Yaşasın XP kullanıcılarının gücü adına
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2017 #13 Mozilla Firefox sürüm 32 ile birçok sitedeki protokol sorununu aştım. How to Access PSXHAX on Windows XP: Unsupported Protocol Fix
Mozilla Firefox sürüm 32 ile birçok sitedeki protokol sorununu aştım. How to Access PSXHAX on Windows XP: Unsupported Protocol Fix
Baran Boyraz Kilopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2017 #14 Tuna Yücer dedi: Mozilla Firefox sürüm 32 ile birçok sitedeki protokol sorununu aştım. How to Access PSXHAX on Windows XP: Unsupported Protocol Fix Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri hiçbir zaman denetleme diyince sorun çözülüyor öyle mi
Tuna Yücer dedi: Mozilla Firefox sürüm 32 ile birçok sitedeki protokol sorununu aştım. How to Access PSXHAX on Windows XP: Unsupported Protocol Fix Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri hiçbir zaman denetleme diyince sorun çözülüyor öyle mi
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2017 #15 Baran Boyraz dedi: Güncellemeleri hiçbir zaman denetleme diyince sorun çözülüyor öyle mi Genişletmek için tıkla... Sürüm 32'yi yükledikten sonra düzelmesi lazım. Güncellemeleri yapmayacaksın tabii ki de.
Baran Boyraz dedi: Güncellemeleri hiçbir zaman denetleme diyince sorun çözülüyor öyle mi Genişletmek için tıkla... Sürüm 32'yi yükledikten sonra düzelmesi lazım. Güncellemeleri yapmayacaksın tabii ki de.
Baran Boyraz Kilopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2017 #16 Tuna Yücer dedi: Sürüm 32'yi yükledikten sonra düzelmesi lazım. Güncellemeleri yapmayacaksın tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden güncel halini indirip kurdum, bu halde bile çalıştı Bunu silip verdiğiniz linkteki Sürüm 32'yi mi indirmeliyim ?
Tuna Yücer dedi: Sürüm 32'yi yükledikten sonra düzelmesi lazım. Güncellemeleri yapmayacaksın tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden güncel halini indirip kurdum, bu halde bile çalıştı Bunu silip verdiğiniz linkteki Sürüm 32'yi mi indirmeliyim ?
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2017 #17 LinusTechTips.com ya da yukarda verdiğim linke giremiyorsan sürüm 32'yi kur.
Baran Boyraz Kilopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2017 #18 Tuna Yücer dedi: LinusTechTips.com ya da yukarda verdiğim linke giremiyorsan sürüm 32'yi kur. Genişletmek için tıkla... Girebiliyorum sorun yok sanırım Ama diyorsanız o daha performanslı olur XP sistem ile, indiririm
Tuna Yücer dedi: LinusTechTips.com ya da yukarda verdiğim linke giremiyorsan sürüm 32'yi kur. Genişletmek için tıkla... Girebiliyorum sorun yok sanırım Ama diyorsanız o daha performanslı olur XP sistem ile, indiririm
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2017 #19 Eğer sorun yoksa sürüm düşürmene gerek yok