Pentium D ve Asus X1050 sisteme İşletim Sistemi Önerisi

İssizOyuncu

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi işletim sistemi önerisine ihtiyacın var kasmayacak ve oyunlarda rahat oynayabilecek bir şey istiyorum.

Sistemim;

Ekran kartı: Ati radeon x1050
İşlemci:Intel Pentium D 3.40Ghz
RAM: 1Gb
64bit

Bilgisayarım çok kötü elime para geçtiği zaman RAM ve ekran kartını değiştireceğim ama şimdilik bu sisteme uygun bir işletim sistemi önerirseniz çok müteşekkir olurum.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes Windows 8.1 tavsiye edecek ama, ram çok düşükmüş sistemde. Linux kur desem oyun oynarım diyorsun. Sen yine de Win. 8.1 kur :) En kısa zamanda ram ilavesi yap.

Kardeşim ben bu sistemden birşey olmayacağını biliyorum ama şey herhangi bit sistemde oyunlarda yüksek FPS veren bir işletim sistemi sordum

System3264 önerin için teşekkürler windows 8 i kurdum birazdan 8.1 e güncelleyeceğim kasması baya az saol

Windows 8 i yükledim lakin windows update hata veriyor 8024401C diye bir kod yazıyor yardım edin

Ekran Kartı ve Ram alarak boşuna para harcamayın. Pentium D artık bitmiş bir işlemci, kesinlikle yatırım yapılacak bir işlemci değil. ;)

Hocam zaten RAM almaktan Vazgeçtim sorunlar geldi başıma işlemci ve ekran kartına yatırım yapacağım mesaj için teşekkürler ve birde windows 8 windows update hatasına yardım edebilir misiniz bu kodu alıyorum 8024401C lütfen yardım edin

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı