Pentium Dual Core 1.6 GHz sistem CS:GO için yeterli mi?

Tuna Tartal

Hectopat
Yer
İstanbul / Beylikdüzü
Arkadaşlar benim intel Pentium Dual Core inside 1.6 Ghz işlemcim var Cs go'ya yeter mi? Ekran kartı, ram falan hepsi yetiyor fakat işlemciden şüpheliyim.
Not: İşletim sistemi Windows XP

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin tam modelini yazarsanız daha iyi olur. Büyük ihtimal düşük-orta ayarlarda oynarsın gibi geliyor.

• Counter Strike Global Offensive Sistem Gereksinimleri;
  • İşletim Sistemi: Windows 7 / Vista / XP
  • İşlemci: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 (veya daha iyisi) ya da AMD64X2 (veya daha iyisi)
  • Bellek: 1GB XP / 2GB VistaSabit Disk Alanı: En az 7.6 GB boş alan
  • Ekran Kartı: Ekran kartı en az 128 MB bellekli ve Pixel Shader 2.0b ile DirectX 9 uyumlu olmalıdır (ATI Radeon X800 veya daha iyisi / NVIDIA GeForce 7600 veya daha iyisi / Intel HD Graphics 2000 veya daha iyisi).
  • Ses: DirectX 9.0c uyumlu

Şu an aklımda değil bilgisayardanda bakmak için müsait değilim istersen ekran kartımla ramimi de yazıyım daha iyi olur.
Ekran kartım: Nvidia Geforce 8400m GS 512mb 64bit Directx 10 Pixel Shader 4.0
Ram 2 Gb
İşletim sistemim dediğim gibi XP fakat işlemciden aklımda kalan bu.

Alıntılamayı unuttum bildirim gelsin diye

Önemli değil. Büyük ihtimal düşük ayarlar da oynayabilirsin gibi geliyor. Ama gene bilen bir kişiye danış.

Peki Intel Pentium T3200 kaldırır mı? Toshiba Satellite L300.

O Dual Core ile oynayamazsın, oyuna girsen bile adam vuramazsın. CS işlemci isteyen bir oyun. Siz daha o işlemci ile Windows 7-8-10 bile sorunsuz kullanamazsınız ki kaldı oyun oynamak.

O Dual Core ile oynayamazsın, oyuna girsen bile adam vuramazsın. CS işlemci isteyen bir oyun. Siz daha o işlemci ile Windows 7-8-10 bile sorunsuz kullanamazsınız ki kaldı oyun oynamak.

Windows 10'da biraz kasıyordu ama Windows 7'de kasmıyor Dolar düşse de PC alsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…