Pentium Dual Core E6500 sisteme Windows 10 kurulur mu?

Daha fazla  
Evet biliyorum ağır çalışır. Şu anda halihazırda Win7+Linux Mint kullanıyorum. Linux yerine Windows 10 kurmayı düşünüyorum. W7 ve Windows 10 Dual Boot olarak çalışır mı? Sistemim:
Pentium Dual Core e6500.
HD 4550.
2 GB DDR3 RAM.
HDD.

Ayrıca AMD'nin sitesinde ekran kartımın Windows 10 sürücüsü yoktu en fazla W8 var. Windows 10 yükledikten sonra ekran kartı ve diğer sürücüler ne olacak? Bir de tahmini olarak ne kadar yer kaplar?

Evet biliyorum ağır çalışır. Şu anda halihazırda Win7+linux Mint kullanıyorum. Linux yerine Windows 10 kurmayı düşünüyorum. W7 ve Windows 10 Dual Boot olarak çalışır mı? Sistemim:
Pentium Dual Core e6500.
HD 4550.
2 GB DDR3 RAM.
HDD.

Ayrıca AMD'nin sitesinde ekran kartımın Windows 10 sürücüsü yoktu en fazla W8 var. Windows 10 yükledikten sonra ekran kartı ve diğer sürücüler ne olacak? Bir de tahmini olarak ne kadar yer kaplar?

Ekran kartı uyumluluğu açısından Win8 kur. Yoksa Windows 10 da ekran kartı sürücünü kuramazsın.

Dediğim gibi yavaş olacağını biliyorum ama kurmak istiyorum zaten dual boot olacak.

Yok mu bir yöntemi?
Windows 10 driver'ı kendi bulup kuracaktır. Olmaz ise Windows 8 driver'ın olacağını düşünüyorum.

Windows 10 driver'ı kendi bulup kuracaktır. Olmaz ise Windows 8 driver'ın olacağını düşünüyorum.
Windows 10 Home 32 bit kurmayı düşünüyorum. Sanırım en hafifi bu. Var mı daha hafifi?

Bu arada bu linkten yani Microsoft'un sitesinden indirip Rufus ile yazdırmayı düşünüyorum. Deneme sürümü olarak kullanabilirim, değil mi?

Windows 10 Home 32 bit kurmayı düşünüyorum. Sanırım en hafifi bu. Var mı daha hafifi?

Bu arada bu linkten yani Microsoft'un sitesinden indirip Rufus ile yazdırmayı düşünüyorum. Deneme sürümü olarak kullanabilirim, değil mi?
En sade sürümü bu. Windows 10 hafif bir işletim sistemi değil bana göre.

Hocam, niye o kadar çok istiyorsunuz?
RAM ve HDD tekrar silmenizi sağlayacaktır, Bende de aynı sistem vardı, Windows 10 'un en hafif sürümleri olan 15XX'ler vardı, ama PC çok yavaştı. Boşa uğraşmayın.
Peki Windows 10 Home 32 bit iso'sunu bana link olarak atabilir misiniz?
İlla olacaksa LTSC bişey vardı, onu kurun, o hafiftir. İsterseniz link atarım.
X86 kurun:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı