lülünaz Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 925 27 Ocak 2021 #11 Matrixxx7 dedi: Windows 10 Driver'ı kendi bulup kuracaktır. Olmaz ise Windows 8 Driver'ın olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Banada zamanında böyle demişlerdi ama olmamıştı.
Matrixxx7 dedi: Windows 10 Driver'ı kendi bulup kuracaktır. Olmaz ise Windows 8 Driver'ın olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Banada zamanında böyle demişlerdi ama olmamıştı.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 27 Ocak 2021 #12 lülünaz dedi: Banada zamanında böyle demişlerdi ama olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Benimkisinin de anakartın Windows 10 desteği yoktu, ama Windows XP sürücüleri ile şuan rahatlıkla bu mesajı yazabiliyorum, sürücü konusunda %90 sorun çıkarmıyor.
lülünaz dedi: Banada zamanında böyle demişlerdi ama olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Benimkisinin de anakartın Windows 10 desteği yoktu, ama Windows XP sürücüleri ile şuan rahatlıkla bu mesajı yazabiliyorum, sürücü konusunda %90 sorun çıkarmıyor.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 27 Ocak 2021 #13 lülünaz dedi: Ekran kartı uyumluluğu açısından Win8 kur. Yoksa Windows 10 da ekran kartı sürücünü kuramazsın. Genişletmek için tıkla... Problem olmaz. Zaten Windows 10'da eski paketler yüklenebiliyor. Bende de bir ara Windows 10'lu 4650 li sistem vardı driver sıkıntı olmamıştı.
lülünaz dedi: Ekran kartı uyumluluğu açısından Win8 kur. Yoksa Windows 10 da ekran kartı sürücünü kuramazsın. Genişletmek için tıkla... Problem olmaz. Zaten Windows 10'da eski paketler yüklenebiliyor. Bende de bir ara Windows 10'lu 4650 li sistem vardı driver sıkıntı olmamıştı.