Pentium Dual Core T3200 laptop Windows 10 kaldırır mı?

84mirkoni

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Bende Vestel laptop var ve şu anda Windows 8.1 Pro yüklü. Windows 10 kursam sorun çıkarır mı?

Özellikler: Intel Pentium Dual Core T3200 - 2 GB DDR2 667MHz RAM - 150 GB HDD disk

Kullandığım programlar: Zoom, EBA Canlı Ders, Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Source, Chrome ve bazen Discord.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1'de kalmanı, Linux Mint öneririm.

Windows 8.1 veya Linux daha doğru bir tercih olacaktır, SSD'siz Windows 10 kullanmak işkence.
Bir programın açılışı mı yavaş olur yoksa genel olarak mı kasar? Şuana kadar hiç SSD kullanmadım yani bana göre yavaşlığı hissedeceğimi sanmıyorum. Eğer kasma ihtimali varsa o zaman düşünürüm.

Açılış hızları yavaşlar en basit söylemiyle.

Şu an HDD ile Windows 10 kullanıyorum, bilgisayarın açılması 2-3 dakika sürüyor.

Açılış hızları yavaşlar en basit söylemiyle.

Şu an HDD ile Windows 10 kullanıyorum, bilgisayarın açılması 2-3 dakika sürüyor.
Sorun yok benim için sabah kalkınca açıyorum işim olmasa bile, akşam yatarken kapatıyorum. Benim için stabil olması, kasmaması önemli. Bu yönde bir sorun olur mu onu merak ediyorum. Eğer olmazsa direkt kuracağım. İçinde belgeler var, o nedenle deneyemiyorum. Uygun olursa flash bellek alacağım.
SSD yoksa hiç uğraşmayın.
Neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…