Pentium Dual Core ve GTX 750 Ti performansı

Kaan Çalışkan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar pentium dual core GTX 750 Ti'ye tam olarak yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asla yetmez. ben 2 ay Core 2 Duo E4500 ile 650TiB kullandım. Harika darboğaz yapıyordu. 1440x900 monitör var bende de.

Benim E5200'e oc yaptım 3,38 ghz stabil oldu.
Şimdi darboğaz yapar mı?

İşlemciye yük bindiren Gta 5 gibi oyunlarda her halükarda dar boğaz olacak, bunun dışında FPS oyunlarında bir sıkıntı yaşamazsın.

O çözünürlükle ne kullansan fark etmez... GTX970 ile FX 6300 kullanan var.

Çözünürlük düştükçe işlemciye daha fazla yük biner, düşük çözünürlükte ekran kartı daha rahat çalışırken işlemci can çekişir. Dar boğaz yaşanıyorsa oyunun ayarları ultra'ya alınmalı. Low'da ve ultra ayarlarda fps'de değişiklik olmaz zira işlemci düşük ayarlarda ve yüksek ayarlarda dar boğaz yapacağı için alınan fps'yi artırmak yerine kaliteyi artırıp işlemci ve ekran kartı performansını dengelenebilir.

3,38 ghz ile bile mi?

3,38 ghz ile bile mi?

AMD FX 4100 kullanıcısıyım, 4.6 GHZ'de stabil kullanıyorum. Ekran kartım HD 7870, GTA 5'de işlemci harbi harbi can çekişiyor. Oyunun ayarlarını ful ultra'ya aldım( MSAA kapalı) 35-40 fps rahat rahat oynuyorum. Oyunun ayarlarını düşürdüğümde fps'de değişiklik olmuyor zira işlemci %40'a kadar dar boğaz yapıyor. Bu tecrübelerime dayanarak söylüyorum dar boğaz olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…