ccagan.irmak
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, ben var olan bilgisayarımın üzerine işlemci ekran kartı falan almak istiyorum. Bir şeyler önerebilir misiniz? Şu an var olan sistemim:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İşletim sistemim: Windows 7 Professional.
Ekran kartım: Intel(r) gma 3100.
İşlemcim: Intel(r) Pentium(r) Dual CPU E2160 @1.80GHz.
RAM: 2560 MB.
Anakart: HP 0aa8h.
PSU = 240W.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar fazla bütçem yok, galiba sadece ekran kartı ve işlemci alabilirim, bilgisayarıma uygun işlemci ve ekran kartı önerebilirseniz çok sevinirim.
İşletim sistemim: Windows 7 Professional.
Ekran kartım: Intel(r) gma 3100.
İşlemcim: Intel(r) Pentium(r) Dual CPU E2160 @1.80GHz.
RAM: 2560 MB.
Anakart: HP 0aa8h.
PSU = 240W.
Arkadaşlar fazla bütçem yok, galiba sadece ekran kartı ve işlemci alabilirim, bilgisayarıma uygun işlemci ve ekran kartı önerebilirseniz çok sevinirim.