A Aschente0 Centipat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 9 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #11 267345 dedi: Bir süre önce bu sistemin 3 GB RAM'lisini kullanıyordum ama şu an X1650 var. Fear 1, amoung us, GTA SA'ya kadar, CoD 1-2-uo, Sims 3, MB Warband vs kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Peki GTA SA için güvenip indirebileceğim bir yer var mı? Son düzenleme: 16 Aralık 2020
267345 dedi: Bir süre önce bu sistemin 3 GB RAM'lisini kullanıyordum ama şu an X1650 var. Fear 1, amoung us, GTA SA'ya kadar, CoD 1-2-uo, Sims 3, MB Warband vs kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Peki GTA SA için güvenip indirebileceğim bir yer var mı?
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 5 16 Aralık 2020 #12 GTA San Andreas oynayın veya GTA Türk .
A Aschente0 Centipat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 9 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #13 CodeNameGordon dedi: Ford racing 1/2 Half-Life 1 CS 1.6 bir de Steam'de ddracenetwork diye bir oyun var bir göz at. Genişletmek için tıkla... Peki Ford Racing'i indirebileceğim bir yer var mı?
CodeNameGordon dedi: Ford racing 1/2 Half-Life 1 CS 1.6 bir de Steam'de ddracenetwork diye bir oyun var bir göz at. Genişletmek için tıkla... Peki Ford Racing'i indirebileceğim bir yer var mı?
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.557 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #14 Aschente0 dedi: Peki GTA SA için güvenip indirebileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Steam var ama Steam sürümü çok sorunlu, eğer onu almam diyorsanız siz kendiniz bulmalısınız, biz linki paylaşamayız ( ceza sebebi olduğundan ) Benim kendi tavsiyem ise Half-Life 2 olur.
Aschente0 dedi: Peki GTA SA için güvenip indirebileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Steam var ama Steam sürümü çok sorunlu, eğer onu almam diyorsanız siz kendiniz bulmalısınız, biz linki paylaşamayız ( ceza sebebi olduğundan ) Benim kendi tavsiyem ise Half-Life 2 olur.
CodeNameGordon Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 373 Çözümler 2 Yer Black Mesa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #15 Aschente0 dedi: Peki Ford Racing'i indirebileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Ben eski PC'de crack indirmiştim Steam'de yok sanırım.
Aschente0 dedi: Peki Ford Racing'i indirebileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Ben eski PC'de crack indirmiştim Steam'de yok sanırım.