Pentium E2160 ve Readon X1550 Series sistemin oyun performansı

Schooliqth

Hectopat
Bilgisayarimi uzun sure önce aldım, baya bir oluyor. O zamanlar pek düzgün oyun olmadığı için ekran kartını değiştirmek falan istemiyordum.

Şu İşletim sistemine Falan bakar mısınız. Önereceğiniz şeyler varsa yazarsanız sevinirim. Crysis 2 ve benzeri yeni çıkan oyunları, ya da Multiplayer oyunları rahatça açsın. Gerekirse sistem gereksinimi kısarak ta oynarım :) Bir bakın onereceğiniz bir sey var mı?

Drectix Sürümü : Drectix 9.0c
Bellek : 1024 MB Ram
İşlemci : INTEL(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1.80 GHz [2 CPUs]
İşletim sistemi : Xp Professyonel
Ekran kartı : Readon X1550 Series

Eksik bir şey varsa söyleyin. Bir de bütçe en az 400, en fazla 550 600 olabilir. Neyi değiştirmem lazım onu söyleyin. Ya da bu sistem iyi mi birazcık bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin çok berbat bir sistem, o sistem ile Crysis 2 Battlefield 3 gibi oyunları en alt ayarda bile oynayamazsın. Hatta Call of Duty bile en alt ayarda oynayamazsın. 600 TL'ye satın alacağın sistem ile de oyun oynayamazsın, 1000 TL ve üzeri para harcayamazsan oyun oynamayı unut. En iyisi Xbox 360'a yönel.

ÜrünFiyatAdetKDV Dahil Tutar*Avantajlı Tutar
Toplam (KDV Dahil):​
1.023,66 TL
*767,75 TL

Bu parçaları önerdim ama kasanın ATX anakart desteği var mı ? Güç kaynağın 450 veya 500 w olması lazım. Sata girişli HDD kullanman lazım.

Tüm yorumlarınız için çok teşekkürler. Oğuzhan Ünver arkadaşımız anakart için bir site vermiş. Sadece anakartı, RAM'i ve ekran kartını değiştirsem bilgisayar nasıl olur ? Yoksa yeni bir bilgisayar kasası mı alayım ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı