Pentium E2180 sistemle neler yapılabilir?

Tgyokty

Megapat
Makaleler
6
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde şöyle eski bir sistem var, bu sistemi az da olsa yükseltmenin yolu var mıdır, neler yapılabilir?
Şimdiden teşekkürler. Önerilerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 11.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 75
Anakartın modelini söylesen, belki işlemci, RAM yükseltmesi ile LoL ve CSGO gibi oyunları açan güzel bir sistem olabilir.

Ama E2180 işlemcinin takıldığı anakartın çok yüksek olduğunu sanmıyorum, ama yine de soralım.

Bütçe ne kadar? İşlemci - RAM - SSD iyi gider.
Bütçe çok zorlamasın hocam, yani şöyle söyleyeyim fiyat/performans olsun. Eski PC’ye çok da yatırım yapmaya gerek yok.
Foxconn N15235 anakart.
Bir ssd koy, rami en azından 2 yap internette gezmek için fazlasıyla yeterli olur.
Uyumlu RAM nasıl bulabilirim hocam?

Arkadaşlar elimde şöyle eski bir sistem var, bu sistemi az da olsa yükseltmenin yolu var mıdır, neler yapılabilir?
Şimdiden teşekkürler. Önerilerinizi bekliyorum.

Ekran kartı nedir? Parça olarak RAM alsan yeter gibi. İşlemci OC yapıp kullansan yeter. Aynı işlemci bende de var ve E8400 ayarında çalışıyor şu an.

Ekran kartı nedir? Parça olarak RAM alsan yeter gibi. İşlemci OC yapıp kullansan yeter. Aynı işlemci bende de var ve E8400 ayarında çalışıyor şu an.
Ekran kartı: amd radeon r7 200 series 1gb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…