Pentium E2200 sistemdeki oyunlar açılmıyor

LonelyKnife

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz gibi, kasa Half-Life, CS 1.6 gibi oyunları bile açmıyor. People Playground denemiştim Max 5 FPS vermişti. Steam'de ise oyna tuşuna bastıktan sonra durdur tuşu gidip tekrar oyna çıkıyor. Sizce bu sistemimden kaynaklı mıdır yoksa donanım sıkıntısı mıdır?

Sistem.
RAM: 3 GB (4 yapmayı düşünüyorum üstünü anakart desteklemiyor)
İşlemci: Intel Pentium E2200 2.20 GHz.
Ekran kartı: Intel 82945G chipset family.
Depolama: 150 GB hard disk.
Anakart: P5GC-MX/1333

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da gördüğünüz gibi, kasa Half-Life, CS 1.6 gibi oyunları bile açmıyor, People Playground denemiştim Max 5 FPS vermişti, Steam da ise 2-3 oyun hariç oyna tuşuna bastıktan sonra durdur tuşu gidip tekrar oyna çıkıyor, sizce bu sistemimden kaynaklı mıdır yoksa donanım sıkıntısı mıdır?

Not: Şu an sistemde Windows 10 2016 var ve tek bu işletim sisteminde değil hepsinde bu sorunu yaşıyorum.

Düzeltme: Intel 82945G chipset family.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarında sanırsam ekran kartı yok. On board olarak var. Bu yüzden oyunları açmaması normal.

Evet hocam, kasa da ekran kartı girişi boşmuş, cevabınız için teşekkür ederim
Rica ederim. Bütçe varsa sisteminizi yükseltin hocam. Komple yükseltemiyorsanız anakart ve işlemciyi yükseltin.

Rica ederim. Bütçe varsa sisteminizi yükseltin hocam. Komple yükseltemiyorsanız anakart ve işlemciyi yükseltin.

Hocam işlemci+ekran kartı almayı düşünüyorum (işlemci intel core quad q9550 alacağım, ekran kartı amd r7 240)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…