Mirbey Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 348 Makaleler 14 Yer Van Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Lise 17 Temmuz 2014 #11 Yok çok gereksiz Media Center, VLC, MPHC yüklersin daha kullanışlı.
KS KS 2 25628 Megapat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 48 17 Temmuz 2014 #12 Mirbey dedi: Direk Windows 8.1 Pro x86 kur. Windows 8 Sürümleri Arasındaki Farklar-PRO-ENTERPRİSE-PRO VL | Tayfun DEMİRBAŞ Genişletmek için tıkla... indirmeyi başlattım fakat win8 yüklenirken key istiyor diye duydum o işi nasıl halletcem deneme sürümü olarak başta kullanabiliyormuyuz ? Mirbey dedi: Yok çok gereksiz Media Center, VLC, MPHC yüklersin daha kullanışlı. Genişletmek için tıkla... win8.1 yüklesem kendi update atıp 8.1.1 yaparmı yoksa dogrudan 8.1.1 indirmem mi lazım?
Mirbey dedi: Direk Windows 8.1 Pro x86 kur. Windows 8 Sürümleri Arasındaki Farklar-PRO-ENTERPRİSE-PRO VL | Tayfun DEMİRBAŞ Genişletmek için tıkla... indirmeyi başlattım fakat win8 yüklenirken key istiyor diye duydum o işi nasıl halletcem deneme sürümü olarak başta kullanabiliyormuyuz ? Mirbey dedi: Yok çok gereksiz Media Center, VLC, MPHC yüklersin daha kullanışlı. Genişletmek için tıkla... win8.1 yüklesem kendi update atıp 8.1.1 yaparmı yoksa dogrudan 8.1.1 indirmem mi lazım?
Mirbey Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 348 Makaleler 14 Yer Van Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Lise 17 Temmuz 2014 #13 25628 dedi: indirmeyi başlattım fakat win8 yüklenirken key istiyor diye duydum o işi nasıl halletcem deneme sürümü olarak başta kullanabiliyormuyuz ? win8.1 yüklesem kendi update atıp 8.1.1 yaparmı yoksa dogrudan 8.1.1 indirmem mi lazım? Genişletmek için tıkla... En son çıkan versiyonu indir, kaçak olacağı için sıkıntı çıkabilir. Ben çok kurdum Windows 8.1 Key istiyor varsa yoksa kuruluma devam edip kurduktan sonra ayarlarsınız.
25628 dedi: indirmeyi başlattım fakat win8 yüklenirken key istiyor diye duydum o işi nasıl halletcem deneme sürümü olarak başta kullanabiliyormuyuz ? win8.1 yüklesem kendi update atıp 8.1.1 yaparmı yoksa dogrudan 8.1.1 indirmem mi lazım? Genişletmek için tıkla... En son çıkan versiyonu indir, kaçak olacağı için sıkıntı çıkabilir. Ben çok kurdum Windows 8.1 Key istiyor varsa yoksa kuruluma devam edip kurduktan sonra ayarlarsınız.