Pentium E5200 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

respuNN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bilgisayarım;
  • Pentium Dual Core E5200 2,5 GHz
  • 2 GB RAM (Artırılacak)
  • Intel G41 Express Chipset (Onboard)
Ben bu bilgisayara bir ekran kartı almak istiyorum, amacım CS:GO, Garry's Mod ve LOL'de iyi FPS almak yani en azından 60+ FPS istiyorum olursa tabii, bütçem 200-250 TL, bana (2. el'de olur) önerebileceğiniz ekran kartları nelerdir?

Uğraşma baştan topla diyenler olacaktır elbette ama ben 1-2 yıl bunla idare edeceğim.

Son düzenleme:
CS:GO ve LOL çok çok rahat oynarsın 60 FPS'i geçer ama diğer oyunu bilmiyorum.
Sizi de uğraştırıyorum ama benim bilgisayarım Lenovo ThinkCentre A58, isterseniz tam özelliklerine bakabilirsiniz. Ben birkaç yerde bu bilgisayara GT 430 1024MB DDR3 taktıklarını gördüm, sizce darboğaz veya bir sorun olur mu?

Arkadaşlar benim bilgisayarım;
  • Pentium Dual Core E5200 2,5 GHz
  • 2 GB RAM (Artırılacak)
  • Intel G41 Express Chipset (Onboard)
Ben bu bilgisayara bir ekran kartı almak istiyorum, amacım CS:GO, Garry's Mod ve LOL'de iyi FPS almak yani en azından 60+ FPS istiyorum olursa tabii, bütçem 200-250 TL, bana (2. el'de olur) önerebileceğiniz ekran kartları nelerdir?

Uğraşma baştan topla diyenler olacaktır elbette ama ben 1-2 yıl bunla idare edeceğim.

İşlemciyi değiştirmene gerek yok r7 250 al tak. İstediğin oyunu oynarsın işlemcin zaten iyi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı