Pentium E5200 sisteme Hangi işletim sistemi ?

Mustafa, 8.1 kur emin ol ısınırsın. Batuhan, hocam ben daha önce kendi bilgisayarımda (2GB Ram DDR2, ATI Radeon X1550, İntel Dual Core 2.00 GHz) 64 bit kurmuştum ve gerçekten 32'bite göre açılış ve kapanışlarda, onun dışında oyun performanslarında, gerçekten büyük bir kayba uğramıştım. Upgrade yapacağı zaman tekrar format atar. Veya SSD aldığında ona kurar kabul.

Peki hocam fakat kararını verdi artık. Değiştirir mi bilmem.

64 bit 2 GB RAM'e kurmak olmaz. Çok kaynak yer.
Şu ana kadar zaten siz hep 32 bit kullandınız.
Windows 8.1 daha performanslı ama ben kullanmaya alışamadım örneğin ve W7 kurdum tekrar.
Siz 64 değil 32 kurun. Bilgisayarınız 64'te zorlanacak diyorum ben.

32 bit mi iyi 64 bit mi iyice kafam karıştı sistem eski olduğu için bir tüürlü karar veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle, bu arada Windows 8.1 kesinlikle daha performanslı hem oyun açısından hemde kullanış hızı olarakdan.

Şu anki sistemim 32bit.

BF3 gibi oyunlar xp'ye destek verse değiştirmek istemiyorum ama mecburen değiştireceğim.

Yani W7 32 bit mi kurayım?

@mustafa43 2 GB RAM'iniz olduğundan ve sisteminiz eski sayıldığından 32 kurmalısınız.

@Silinen üye 64 elbette daha iyi ancak bu tarz sistemlerde 64 sıkıntı çıkartıyor. Hele 2 GB RAM bunu daha da engelliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…