Pentium E5200 Sisteme RAM Önerisi

BahoBey

Decapat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem:
  • Pentium Dual Core E5200 2.50GHz
  • 32bit
  • 2 GB RAM
  • ATI Radeon HD 4600 Series 1 GB
Arkadaşlar 2 GB RAM var. Ben 4 GB daha eklemek istiyorum.
Sistemime uygun 4 GB RAM önerilerinizi bekliyorum. Link olarak atarsanız daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim işlemcimde E5200. Anakartım maksimum 4 GB RAM destekliyor. Şuan sistemimde 4 GB RAM var. Anakart'ınızın modelini yazabilirseniz Anakartınız maksimum kaç GB RAM desteklediğinide görebiliriz.

Benim işlemcimde E5200. Anakartım maksimum 4 GB RAM destekliyor. Şuan sistemimde 4 GB RAM var. Anakart'ınızın modelini yazabilirseniz Anakartınız maksimum kaç GB RAM desteklediğinide görebiliriz.
Bilgisayardan pek anlamam anakart modelimi nasıl öğrenebilirim geç cevap yazdım kusura bakmayın not düşmüştüm kaldırmışlar galiba

Bilgisayardan pek anlamam anakart modelimi nasıl öğrenebilirim geç cevap yazdım kusura bakmayın not düşmüştüm kaldırmışlar galiba
Arama menüsüne dxdiag yazın. Orda ekranda sistem modeli yazacak. Ordaki yazılanı buraya yazın. Veya da kasanın içini açarak da anakart'ınızın modeline bakabilirsiniz.

Micro-Star CN-2529
Adsız.png

Ben anakartınızı bulamadım. 😂😂

Oradaki sitelere bakıyorum ama öyle bir anakart yok sanırsam. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı