BahoBey Decapat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 11 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2019 #11 bu galiba Dosya Ekleri Screenshot_2.png 5 KB · Görüntüleme: 53
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.689 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2019 #12 Herhangi bir şekilde anakartınıza ait bilgi bulamadım. Umarım daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır. Bilindik bir ürün değil.
Herhangi bir şekilde anakartınıza ait bilgi bulamadım. Umarım daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır. Bilindik bir ürün değil.
BahoBey Decapat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 11 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2019 #13 Anladim teşekkür ederim Nieagerams dedi: Herhangi bir şekilde anakartınıza ait bilgi bulamadım. Umarım daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır. Bilindik bir ürün değil. Genişletmek için tıkla...
Anladim teşekkür ederim Nieagerams dedi: Herhangi bir şekilde anakartınıza ait bilgi bulamadım. Umarım daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır. Bilindik bir ürün değil. Genişletmek için tıkla...
kaplumbaga deden Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 960 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2019 #14 BahoBey dedi: bu galiba Genişletmek için tıkla... Orada anakartınızın modelini bulamadım Siz en iyisi kasanın içini açın ordan öğrenin. Yoksa başka çaresi yok gibi. Son düzenleme: 1 Haziran 2019
BahoBey dedi: bu galiba Genişletmek için tıkla... Orada anakartınızın modelini bulamadım Siz en iyisi kasanın içini açın ordan öğrenin. Yoksa başka çaresi yok gibi.