Pentium E5200 Sisteme Tavsiye

Hadi kalkavan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben yeni bilgisayar aldıgım için eski bilgisayaramı kardeşime verdim ama ekran kartının fanı çalışmadıgından ekran kartı inanılmaz bi şekilde ısınıyor ve pc nin kapanmasına neden oluyor. Onboard ekran kartıylada fazla bi oyun açılmıyor. Kardeşim oynadıgı oyunlar league of legend ve cs go. Bununları kaldırabilecek ve 200-300 tl arası bi ekran kartı önerirseniz sevinirim. Anankartımın modelinin ne oldugunu bulamadım oem yazıyor. Altta pc nin özellikleri var ram i 4 e çıkarabilir miyiz? Anakart kabul eder mi bu konuya da ekstradan bi yardımcı olursanaız sevinirim. Şimdiden teşşekürler.

Eski ekran kartının modeli ati hd3650 2 gb 128bt.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de eski ekran kartım HD 2600 PRO için fan değişimi yapmıştım. Şu an kullanmıyorum ama fan değiştikten sonra 1 2 yıl sorun çıkarmamıştı. Fanciniz.com diye bir sitede bulmuştum uygun fanı. 20 TL gibi bir miktara fanı yenileyebilirsiniz.
Eğer yeni bir ekran kartı almayı düşünürseniz R7 250 işinizi görür.
Asus R7 250 1GB GDDR5 128Bit DX11.2 Amd Radeon Ekran Kartı

Anakartınız büyük ihtimalle 4GB RAM destekliyordur. 4GB RAM belirgin bir rahatlama sağlar.
CPU-Z ya da AİDA64 ile anakatınızın modeline bakabilirsiniz.
Downloads | AIDA64
CPU-Z CPUID - System & hardware benchmark, monitoring, reporting

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…