Pentium E5300 ekran kartı önerisi

Tykrew

Femtopat
Daha fazla  
Intel Pentium E5300 işlemcime fazla darboğaz yapmayacak ekran kartı arıyorum.

Bende de E6500 var yerimi alayım. Belki bende alırım en son GTX 550 Ti alacaktım dar boğazdan ve PSU yetmediğinden almamıştım .

Maksimum GT730 - R7 240 olabilir fakat bazı oyunlarda darboğaz yapar diye tahmin ediyorum.

Bütçeniz bu kadarsa işlemci de değişin hocam?

Bilgisayarı seneye yenilemeyi düşünüyorum fakat şu anki ekran kartımla çok az oyun oynayabiliyorum bu yüzden ekran kartımı değişmeyi düşünüyorum.

Bu işlemcinin GTX 750 Ti ile test edilmiş videolarını gördüm. O seviyede sıfır önerebileceğim kart RX 550 olur.

O zaman bu ekran kartını almayın ama maalesef alacağınız başka ekran kartlarına da darboğaz yapar bu işlemci. Daha güçlü ekran kartı aldığınızda oyun oynamak isterseniz işlemci yüzünden düşük FPS alacağınız için bu sefer de işlemciyi yükseltmek isteyeceksiniz. Paranızı biriktirin ama döviz cinsinden biriktirin, durduğu yerde erimesin paranız. Bu sistemle şimdilik idare edebilme şansınız varsa tabii yoksa işlemci de işin içine girer

Hatta sana önerim Amazon.com.tr'den RX 550'nin çift fanlı modelini alman eğer bütçe sorunun yoksa. GTX 750 Ti ile izlediğim videolar bana fena gelmedi. Çok ciddi darboğazlar yaşarsan eğer 21 Ocak'a kadar iade hakkını kullanırsın Amazon bu konuda çok esnek, iadede zorluk çıkarmazlar. Kutuyu yırtmadan güzelce kartı çıkar iade ihtimaline karşı, eğer memnun kalırsan da bu şekilde idare edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…