Pentium E5300 Sistemime Mac OS X'i nasıl kurarım?

Şuan ethernet kullandığınız için olabilir, ancak iyi haber ethernet kartınız uyumlu en azından.

Hocam yardimlariniz için çok tskler ethernet kartim uyumluymus ama Lionda niye internet calismadi anlayamadim neyse inş. Bunda internet vs. Herşey calisir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygun kexti yüklemediğiniz içindir. MultiBeast Mavericks Edition'ı indirin ve bir usb bellek gibi bir yere kopylayın kurulumu yaptıktan sonra içerisinden uygun sürücüleri kurun.

Hocam ben bu maverickse kaç gb yer ayırmam gerekiyor ?

Minimum 20GB yeterlidir, ancak kurduktan sonra dosya program vs de yükleneceği için en az 50Gb ayırın şahsen ben 100GB ayırdım.

Minimum 20GB yeterlidir, ancak kurduktan sonra dosya program vs de yükleneceği için en az 50Gb ayırın şahsen ben 100GB ayırdım.
Hocam indirmeyi dün başlattım daha inmedi sonra "bu artık iflak olmaz" diye birşey çıktı şaka yapmıyorum gerçekten tam böyle dedi

Şimdi yine indiriyorum lakin bu seferde "birşeyler yanlış gitti" diyor yani anlayacağınız bi türlü inmedi , ne mac os xmiş be arkadaş bi türlü inmiyor

Şimdi çerezleri sildim tekrar deniyorum hocam inş. bu sefer iner

Evet Chrome'un çökme hatası o şekilde biliyorum Farklı tarayıcılar deneyebilirsiniz benim önerim, bilgisayar başında olmadığınız bir zamanda download yapmak.

Hocam indirmeyi başlattım bile şimdi %16 indi googleye sordum neden böyle diye çerezleri sil dedi şimdi sildim tekrar deniyorum hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…