I ibrahimaksy Hectopat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2017 #1 Sistemim eski ve yavaş. Ne yapmalıyım?
Yardımsever001 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2015 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2017 #2 Kasan müsaitse sıfırdan bir sistem kurup yenileyebilirsin.
I ibrahimaksy Hectopat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2017 #3 Yardımsever001 dedi: Kasan müsaitse sıfırdan bir sistem kurup yenileyebilirsin. Genişletmek için tıkla... daha önce hic sistem toplamadım o yüzden pek bi bilgim yok ? Nasıl toplayabilirim
Yardımsever001 dedi: Kasan müsaitse sıfırdan bir sistem kurup yenileyebilirsin. Genişletmek için tıkla... daha önce hic sistem toplamadım o yüzden pek bi bilgim yok ? Nasıl toplayabilirim
Yardımsever001 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2015 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2017 #4 ibrahimaksy dedi: daha önce hic sistem toplamadım o yüzden pek bi bilgim yok ? Nasıl toplayabilirim Genişletmek için tıkla... Bütçeni belirterek bir konu açarsan sana yardım edecek birisi çıkar
ibrahimaksy dedi: daha önce hic sistem toplamadım o yüzden pek bi bilgim yok ? Nasıl toplayabilirim Genişletmek için tıkla... Bütçeni belirterek bir konu açarsan sana yardım edecek birisi çıkar