Pentium E5300 ve GTX 750 Sistemin CS:GO ve LoL Performansı

Kanberkanbay

Hectopat
Sistemimi 4 GB RAM, E5300, GTX 750 yapacağım. LoL CS:GO şimdilik kaç FPS alır tahmini? Rahat bir şekilde oynayabilir miyim? İleride anakart ve Xeon E5450 işlemcisini alıp PSU 400'e çıkarmayı düşünüyorum. RAM de sonra 8 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 750 aldığınızda işlemciniz darboğaz uygulayacağından tam performans alamayacaksınız ve CS:GO işlemci ağırlıklı bir oyundur. Önceliğinizi işlemciye vermenizi öneririm.

Darboğaz olacağını biliyorum fakat 1 ay 1.5 ay böyle devam etmem lazım o yüzden darboğazı overclock ve oyunda kaliteyi biraz yükselterek ekran kartına yük bindirsem cs goda olurmu peki

Darboğaz olacağını biliyorum fakat 1 ay 1.5 ay böyle devam etmem lazım o yüzden darboğazı overclock ve oyunda kaliteyi biraz yükselterek ekran kartına yük bindirsem cs goda olurmu peki
Yinede olucaktır. İkinci el quad core veya xeon al. Çok pahalı değil zaten.

@Livya Anlamamazlıktan geliyorsunuz galiba xd ben zaten alıcam 1 ay sonra bu sistem beni cs go lol gibi oyunlarda oynatırmı tahminen kaç fps alır

Bence işlemci yükseltilip alınmışken gtx 750ti alınmalı

@GladiusS zaten alıcam fakat ilk ekran kartını sipariş verdim bu yüzden soruyorum darboğaz olucak fakat oynayabılırmıyım oyunları zaten xeon e5450 alıp ramı 8 e çıkarıcam

Oyunları asıl oynamamıza yardımcı ekran kartıdır gtx 750ti alsaydın oyunlarda daha iyi fps ler görebilirsin ilerde işlemci ve ramı kolayca yükseltebilirdin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…