Sistemimi 4 GB RAM, E5300, GTX 750 yapacağım. LoL CS:GO şimdilik kaç FPS alır tahmini? Rahat bir şekilde oynayabilir miyim? İleride anakart ve Xeon E5450 işlemcisini alıp PSU 400'e çıkarmayı düşünüyorum. RAM de sonra 8 GB.
GTX 750 aldığınızda işlemciniz darboğaz uygulayacağından tam performans alamayacaksınız ve CS:GO işlemci ağırlıklı bir oyundur. Önceliğinizi işlemciye vermenizi öneririm.
Darboğaz olacağını biliyorum fakat 1 ay 1.5 ay böyle devam etmem lazım o yüzden darboğazı overclock ve oyunda kaliteyi biraz yükselterek ekran kartına yük bindirsem cs goda olurmu peki
Darboğaz olacağını biliyorum fakat 1 ay 1.5 ay böyle devam etmem lazım o yüzden darboğazı overclock ve oyunda kaliteyi biraz yükselterek ekran kartına yük bindirsem cs goda olurmu peki
@GladiusS zaten alıcam fakat ilk ekran kartını sipariş verdim bu yüzden soruyorum darboğaz olucak fakat oynayabılırmıyım oyunları zaten xeon e5450 alıp ramı 8 e çıkarıcam
Oyunları asıl oynamamıza yardımcı ekran kartıdır gtx 750ti alsaydın oyunlarda daha iyi fps ler görebilirsin ilerde işlemci ve ramı kolayca yükseltebilirdin de