Pentium E5400 3GB RAM sistem Windows 10'a geçirilmeli mi?

kaansurgun_21

Centipat
Daha fazla  
RAM
3 GB (ama nasılsa 4 GB ram isteyen oyunları da açıyor)
Ekran kartı
ATI Radeon HD 4300/4500 Series
İşlemci
Pentium(R) Dual-Core E5400 2.70 GHz
Merhaba bilgisayarımı Windows 7'den Windows 10'a yükseltmek istiyorum ancak merak ettiğim bir şey var: Benim PC'yi Windows 10'a yükselttiğimde PC'nin sadece Windows 10'a çalışacağını düzgün bir şey yapamayacağını düşünüyorum bu düşündüğüm şey doğru mudur?

Merhaba bilgisayarımı Windows 7'den Windows 10'a yükseltmek istiyorum ancak merak ettiğim bir şey var: Benim PC'yi Windows 10'a yükselttiğimde PC'nin sadece Windows 10'a çalışacağını düzgün bir şey yapamayacağını düşünüyorum bu düşündüğüm şey doğru mudur?
Doğrudur gereksiz bir yükseltme bence. Win7 devam.

Windows 7 devam edebilirsin ama istersen Windows 10'a bir şans verebilirsen ama hafif kasmalar yaşanabilir

LTSB veya LTSC sürümlerini tam bilmiyorumda eksik bir şey olmuyor değil mi?
Bir de çok pahalıymış.

Ben eskiden kullanıyordum Windows 10'un biraz daha gereksiz uygulamalarının kaldırılmış az bellek harcayan sürümü gibi bir şey. Pahalı derken?

Ben eskiden kullanıyordum Windows 10'un biraz daha gereksiz uygulamalarının kaldırılmış az bellek harcayan sürümü gibi bir şey. Pahalı derken?

Şey lisans anahtarından bahsediyordumda gerek yok galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı