Pentium E5400 GT 420 sistem için yükseltme önerisi

757606

Yoctopat
Merhaba LGA775 anakartımı keyfi olarak, ayrıca kısa bir süreliğine idare etmem gerektiği için yükseltmek istiyorum. Öncelikle anakartımın marka/modeli Pegatron IPM41-D3 ve halihazırda işlemci olarak Pentium çift çekirdekli E5400 modeli takılı. Hatta sistemi sıralayacak olursam;

Anakart: Pegatron IPM41-D3

İşlemci: Pentium Dual Core e5400.

RAM: 4 GB DDR3-1333

GPU: GeForce GT420 2 GB.

Bilgisayarı yükseltmek amacıyla Intel Core2 Quad Q9500 işlemci ve +4 GB 1333MHz bellek siparişi verdim. Sizce bu sistem için yapabileceğim başka ne olur?

Yani bence bu sisteme yatırım yapmak biraz saçma olmuş ama yine de sen bilirsin ayrıyeten SSD takabilirsin.

Yani bence bu sisteme yatırım yapmak biraz saçma olmuş ama yine de sen bilirsin ayrıyeten SSD takabilirsin.

Harcadığım para 500 lira civarı ve zaten idarelik kullanacağım. Evdeki yazıcı işlerine ve gelen misafir çocuklarına miras bırakmayı düşünüyorum. şu anki sistemi bedavaya getirdim. Son sipariş verdiklerim keyfi, ve inanmayacaksın hala iş görüyor. Arkham serisinde bu haliyle 100 FPS'e dayanıyor. Benim için de şaşırtıcı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…