Pentium E5500 9500 GT sisteme yükseltme önerisi

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Merhabalar. Arkadaşlar bu bilgisayarı 2011 yılında topladım, 8 yıldır beraberiz. Ama artık yaşlandı eskisi gibi değil yeni oyunları açmakta zorlanıyor, bi oynayabildiğim CS:GO, LoL gibi oyunlar vardı onlara da her gün gelen güncellemelerle aldığım FPS iyice düştü.
Bu sisteme nasıl bir yükseltme yapabilirim?
Aklımda şu Radeon RX 460 var ekran kartı olarak.
RAM olarak 4 GB yada 8 GB'lık RAM dizmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Q9300 ve RX 460 almaya çalış diyeceğim ama PSU çok kötü.

İyi bir duruma getirmek istiyorsan bütçeni 700tl gibi bir fiyat yapmalısın.

Psu için geleceğe dönük bir şey al ama anakart DDR2 yani seni idare edemeyebilir. DDR3 bile küçümseniyor.

1500TL bütçeye idare eder bir bilgisayar toplanılabilir. ( Kasa dahil değildir )

Yazın elime bayağı bir para geçeçek, o parayla 5000-6000 TL arası çok sağlam bir sistem toplamayı düşünüyorum beni gene bi 10 yıl götürse yeter, bu sistemde 2011 yılına göre iyiydi 8 yıl götürdü.

Psu 400w olsa. İşlemci'yi Q serisi yapsan RAM 4GB olsa ekran kartınıda r7 240 yapsan seni yaza kadar rahatça götürür.

Bro çok değişik psu markaları var. Sen bana hangi marka Psu yu önerirsin? Bide işlemci olarak Q serisinden hangisini alayım en iyi performansı hangisinde alabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…