Pentium E5700 için GT 1030 iyi mi?

Bütçe
3000+

Nuhkerim

Decapat
Daha fazla  
Kardeşim ile ortak kullandığımız bir bilgisayarımız var ama ekran kartı yok. GT 1030 bütçemize ve bilgisayarımıza en uygunu gibi göründü. Oyun için güzel bir ekran kartı mı? Ve bilgisayarımıza uyar mı?
Sistem: Windows 10 Pro.
CPU: Pentium E5700.
RAM: 4 GB (para artarsa 8'e kadar artabilir)
Anakart: ASUS P5G41T-M LX.
PSU: 250W.

GT 1030 uymazsa da önerebileceğiniz ekran kartlarını yazar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ile ortak kullandığımız bir bilgisayarımız var ama ekran kartı yok. GT 1030 bütçemize ve bilgisayarımıza en uygunu gibi göründü. Oyun için güzel bir ekran kartı mı? Ve bilgisayarımıza uyar mı?

İşlemcinizle darboğaz oluşabilir. Çünkü tarihi bir işlemci kullanıyorsunuz. Ve Raminizi 8 GB yapamazsınız %90 ihtimal. Çünkü o işlemci muhtemelen maximum 4 GB destekler. Kısacası o sistemle çok bir oyun açamazsınız.

İşlemci ilk nesil İ7'lere denk geliyor. Zamanında aynı soketin üst işlemcilerinden i7 950 ile GT 1030 kullanmıştım, valorantta 80 FPS alıyordum veya almıyordum. Bu sistemle oyun oynanmaz.

İllaki kart değişecekseniz GTX 275 öneririm.

İşlemci ilk nesil i7'lere denk geliyor. Zamanında aynı soketin üst işlemcilerinden i7 950 ile GT 1030 kullanmıştım, Valorant'ta 80 FPS alıyordum veya almıyordum. Bu sistemle oyun oynanmaz.

i7 ne alaka? E5700 hiçbir i serisi işlemciye denk olamaz hatta 1. nesil mobil i3'ler bile daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı