Nuhkerim Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #11 İnternette anakartıma uyacak en iyi işlemci bu gibi görünüyordu eğer işlemci öneriniz varsa onları da söylerseniz iyi olabilir.
İnternette anakartıma uyacak en iyi işlemci bu gibi görünüyordu eğer işlemci öneriniz varsa onları da söylerseniz iyi olabilir.
6 699702 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 453 Çözümler 1 3 Nisan 2025 #12 cenkkk dedi: i7 ne alaka? E5700 hiçbir i serisi işlemciye denk olamaz hatta 1. nesil mobil i3'ler bile daha iyi. Genişletmek için tıkla... Zaman olarak demiştim, kafamda yazıp buraya yazmamışım. Soket aynı LGA775. Nuhkerim dedi: İnternette anakartıma uyacak en iyi işlemci bu gibi görünüyordu eğer işlemci öneriniz varsa onları da söylerseniz iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Core Quadlar olmalı bu anakart için.
cenkkk dedi: i7 ne alaka? E5700 hiçbir i serisi işlemciye denk olamaz hatta 1. nesil mobil i3'ler bile daha iyi. Genişletmek için tıkla... Zaman olarak demiştim, kafamda yazıp buraya yazmamışım. Soket aynı LGA775. Nuhkerim dedi: İnternette anakartıma uyacak en iyi işlemci bu gibi görünüyordu eğer işlemci öneriniz varsa onları da söylerseniz iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Core Quadlar olmalı bu anakart için.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.578 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #13 Nuhkerim dedi: İnternette anakartıma uyacak en iyi işlemci bu gibi görünüyordu eğer işlemci öneriniz varsa onları da söylerseniz iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... P5G41T-M LX - Destek www.asus.com Anakart Q serisi işlemcileri destekliyor. Q8000 veya Q9000 serisinden bir işlemci ile en azından daha iyi performans alırsın.
Nuhkerim dedi: İnternette anakartıma uyacak en iyi işlemci bu gibi görünüyordu eğer işlemci öneriniz varsa onları da söylerseniz iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... P5G41T-M LX - Destek www.asus.com Anakart Q serisi işlemcileri destekliyor. Q8000 veya Q9000 serisinden bir işlemci ile en azından daha iyi performans alırsın.
Nuhkerim Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #14 cenkkk dedi: P5G41T-M LX - Destek www.asus.com Anakart Q serisi işlemcileri destekliyor. Q8000 veya Q9000 serisinden bir işlemci ile en azından daha iyi performans alırsın. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler Scania R730 v8 dedi: Demek istediğim bu sistemle zaten oyun açamayacağı için kart almak gereksiz olur. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle çok cafcaflı oyunlar oynamayız ben kendime PC alınca bunu kardeşime bırakacağım beraber kuzenlerle Minecraft Roblox vs yani.
cenkkk dedi: P5G41T-M LX - Destek www.asus.com Anakart Q serisi işlemcileri destekliyor. Q8000 veya Q9000 serisinden bir işlemci ile en azından daha iyi performans alırsın. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler Scania R730 v8 dedi: Demek istediğim bu sistemle zaten oyun açamayacağı için kart almak gereksiz olur. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle çok cafcaflı oyunlar oynamayız ben kendime PC alınca bunu kardeşime bırakacağım beraber kuzenlerle Minecraft Roblox vs yani.
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.559 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 3 Nisan 2025 #15 Nuhkerim dedi: Tamamdır teşekkürler. Zaten öyle çok cafcaflı oyunlar oynamayız ben kendime PC alınca bunu kardeşime bırakacağım beraber kuzenlerle Minecraft Roblox vs yani. Genişletmek için tıkla... Minecraft'ta en fazla 1.10 ve öncekileri kaldırır. Roblox tahminimce 20 FPS. Yine yetersiz maalesef. :/ Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2025
Nuhkerim dedi: Tamamdır teşekkürler. Zaten öyle çok cafcaflı oyunlar oynamayız ben kendime PC alınca bunu kardeşime bırakacağım beraber kuzenlerle Minecraft Roblox vs yani. Genişletmek için tıkla... Minecraft'ta en fazla 1.10 ve öncekileri kaldırır. Roblox tahminimce 20 FPS. Yine yetersiz maalesef. :/
Nuhkerim Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #16 Scania R730 v8 dedi: Minecraft'ta en fazla 1.10 ve öncekileri kaldırır. Roblox tahminimce 20 FPS. Yine yetersiz maalesef. :/ Genişletmek için tıkla... yok canım robloxda ekran kartsız şuanda zaten 20 fps alıyor
Scania R730 v8 dedi: Minecraft'ta en fazla 1.10 ve öncekileri kaldırır. Roblox tahminimce 20 FPS. Yine yetersiz maalesef. :/ Genişletmek için tıkla... yok canım robloxda ekran kartsız şuanda zaten 20 fps alıyor