Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #11 Finn Mcmissile dedi: Hocam 2 GB RAM Windows 10 çok ağır gelmez mi? En az 4 lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten altında RAM eklemesi yapmasını söyledim. Açıkçası bu işlemciyi görünce E5800 alıp OC yapma isteği duydum açıkçası.
Finn Mcmissile dedi: Hocam 2 GB RAM Windows 10 çok ağır gelmez mi? En az 4 lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten altında RAM eklemesi yapmasını söyledim. Açıkçası bu işlemciyi görünce E5800 alıp OC yapma isteği duydum açıkçası.
TeknoTube Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #12 Finn Mcmissile dedi: Abi 7 ağır çalışıyor 8.1 nasıl olsun? Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 Windows 7 den daha hızlı.bide Microsoftun yaptığı resmi yani bir Windows 8 Lite benzeri bir sürümü var.Bir Araştırın isterseniz.
Finn Mcmissile dedi: Abi 7 ağır çalışıyor 8.1 nasıl olsun? Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 Windows 7 den daha hızlı.bide Microsoftun yaptığı resmi yani bir Windows 8 Lite benzeri bir sürümü var.Bir Araştırın isterseniz.