Pentium E5700 PC kaç TL eder?

Aynısının ekran kartlı olan versiyonunu 525'e koydum 400'e sattım. Ek olarak 3GB RAM vardı ve PSU'su iyiydi benimkinin. Mavi ledliydi.

Piyasanın içinde biri olarak bu kasaya kimse 500TL vermez. Zaten o kadar etmez @Mert Atakann En sevmediğim şey bilgisayar piyasasını bozan kişilerdir bilmeden etmeden yorum yazmassan sevinirim. 1000TL ye kim alacak bunu? Kimi dolandıracak?

@carl johson Ederi 350TL falan. 425'e koy 400'e indirirsin en kötü 350'ye satarsın.
Tabi PSU ve anakart modelini bilmiyoruz ayrıca HDD'de bad sector varmı sağlık durumu v.s bunları da bilmek lazım...

Aynısının ekran kartlı olan versiyonunu 525'e koydum 400'e sattım. Ek olarak 3GB RAM vardı ve PSU'su iyiydi benimkinin. Mavi ledliydi.

Piyasanın içinde biri olarak bu kasaya kimse 500TL vermez. Zaten o kadar etmez @Mert Atakann en sevmediğim şey bilgisayar piyasasını bozan kişilerdir bilmeden etmeden yorum yazmassan sevinirim. 1000TL'ye kim alacak bunu? Kimi dolandıracak?

@carl johson ederi 350TL falan. 425'e koy 400'e indirirsin en kötü 350'ye satarsın.
Tabi PSU ve anakart modelini bilmiyoruz ayrıca HDD'de bad sector var mı sağlık durumu vs bunları dabilmek lazım...

1000 TL değil 500 ila 1000 TL arası 350TL'ye bozuk laptop satıyorlar laptop olduğu için 500 arası yazdım 300TL'ye bende baktım ablama alacaktım.
iki adet 2GB ram DDR3 at sahibinden.com - 966599042 bunu takıp daha yüksek fiyata satabilirsiniz.

Ben zaten insanlara zorluk etmek istemiyorum 450-500 bırakırım bu sisteme zaten çok verilmez.

@Mert Atakann Bak güzel kardeşim. Arkadaş laptop değil, kasa satıyor. Bozuk laptop olayına hiç girme istersen işi bilen o bozuk laptopu çok uyguna tamir edip yüksek fiyatlara satıyor hiç girmeyelim oralara başka bir dünya. Kasaya ihtiyacın olacak elinde 500TL paran olacak ve gidip bu kasayı alacaksın? 😀 Gönül isterki şu bilinmeyen noktaları tek bir konuda rehber olarak paylaşayım kafada 2.El PC ile ilgili soru işareti kalmasın ama işim gücüm var. Bu kasanın ederi 350-400TL dir. Ha yanlış anlama bu fiyat da bilmeyenler için yoksa ben gidip 400TL'ye parçaları tek tek toplayarak güzel bir şey dizerim orası ayrı.

Piyasadaki çakallar Pentium ekran kartsız sistemleri EBO ZOOM canavarı diye 500-600TL ye koyup milleti dolandırıyorlar. Kanmayın.
Yazılacak şey çok, vakit yok.

@Elektrikci_Hasan doğru söylüyor, bu sisteme taş çatlasın 350TL verilir. 2 GB RAM zaten hiçbir şeye yetmiyor, E5700'ün zaten oyunlarda canı çıkar, anakart modeli belli değil, PSU ve HDD ise muamma...
Anlatamıyoruz bazı arkadaşlara 🙂 Hani 1 yıl 2 yıl değil yıllardır sektördeyiz. Sektördeydik... Bilmesek konuşmayız.

@Mert Atakann bak güzel kardeşim. Arkadaş laptop değil, kasa satıyor. Bozuk laptop olayına hiç girme istersen işi bilen o bozuk laptopu çok uyguna tamir edip yüksek fiyatlara satıyor hiç girmeyelim oralara başka bir dünya. Kasaya ihtiyacın olacak elinde 500TL paran olacak ve gidip bu kasayı alacaksın? 😀 gönül isterki şu bilinmeyen noktaları tek bir konuda rehber olarak paylaşayım kafada 2.el PC ile ilgili soru işareti kalmasın ama işim gücüm var. Bu kasanın ederi 350-400TL'dir. Ha yanlış anlama bu fiyat da bilmeyenler için yoksa ben gidip 400TL'ye parçaları tek tek toplayarak güzel bir şey dizerim orası ayrı.

Piyasadaki çakallar Pentium ekran kartsız sistemleri ebo Zoom canavarı diye 500-600TL'ye koyup milleti dolandırıyorlar. Kanmayın.
Yazılacak şey çok, vakit yok.

Laptop zannetim pardon.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı