Pentium E6300 - Intel G33 sisteme yükseltme önerisi

LausTwitch

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar sag tiklayinca bile bazen donup kalıyor yani neredeyse hiçbir isi yapaniyorum, oyun da oynayamiyorum sizce hangi parcalari yukseltmem gerekiyor?

Yani Valorant'ta 150-200 FPS gorecek kadar olsa yeter yani baska bir sekilde belirtemiyorum, hazır sistemd e alamiyorum 10K'ya falan var da o kadar bütçem yok, hem bütçe dostu hem de performansı güzel parcalar önerir misiniz?

Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam anakartınız çok eski. Ram alın desek takamazsınız ekran kartı alın desek takamazsınız. Bu sistem direkt komple değişilmeli.

Bu sisteme hiç para harcamayın bence, idare etmeye çalışıp sistem almak daha mantıklı, ne alırsanız alın bu sistem için boşa alınmış olacak. Ekran kartı alsanız, işlemci falso, işlemci alsanız anakart'ın desteklediği işlemcilerin durumu belli. Bir yerden başlarsanız komple yenilemeniz gerekecek neredeyse. Anakart zaten maksimum 4gb ram destekliyor. O yüzden hiç uğraşmayın derim. Ama sisteminizin sağ tık vs. yaptığınızda donma sebebi disk arızası veya ram arızası olabilir belki. İncelemek lazım. İşten dolayı mı Windows 10 kullanmak zorundasınız bilmiyorum ama bu sistem için biraz ağır bir işletim sistemi seçimi olmuş.

Peki onerebileceginiz Gaming sistemler var mı?

Ve birkaç oyun öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…